Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Un caporal austriac luptă pentru Cluj în gala de MMA RXF 18! GALERIE FOTO

Un caporal austriac luptă pentru Cluj în gala de MMA RXF 18! GALERIE FOTO

George Peintinger, 28 ani, va reprezenta Clujul în gala de arte marţiale mixte Real Xtreme Fighting, gală programată luni, 15 iunie.  

Peintinger este jumătate grec, jumătate austriac. A copilărit în Grecia, ţara de origine a mamei sale, lângă Atena, după care s-a mutat cu familia la Graz în Austria, ţara de baştină a tatălui sau. La 20 de ani, s-a înrolat ca militar profesionist în armata austriacă, unde a dus la bun sfârşit un contract de 3 ani.

A făcut parte dintr-o unitate de arme chimice, a luat participat la numeroase misiuni de decontaminare atât în Austria, cât şi în afara graniţelor şi şi-a încheiat contractual de militar profesionist cu gradul de caporal.

În perioada petrecută în Armată, a deprins noţiuni din zona sporturilor de contact pe care ulterior le-a aprofundat devenind luptător de MMA. S-a stabilit la Cluj, în urmă cu 4 ani, şi, în prezent, vorbeşte perfect limba română.

Ca luptător profesionist are 4 victorii şi o înfrângere iar luni 15 iunie, în gala RXF de la Cluj, va lupta în premieră în faţa publicului din România, la categoria 77 de kg.

Gala RXF 18, organizată de promotorul braşovean Sebastian Vieru, este găzduită de noua sală polivalentă din Cluj, începând cu ora 20.00 şi va fi transmisă în direct de postul Sport.ro.

Close
Închide
  Close