Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un jurnalist a adormit în timpul unei conferințe de presă a lui Rafael Nadal. Reacția sportivului
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > VIDEO | Un jurnalist a adormit în timpul unei conferințe de presă a lui Rafael Nadal. Reacția sportivului

VIDEO | Un jurnalist a adormit în timpul unei conferințe de presă a lui Rafael Nadal. Reacția sportivului

Cunoscutul tenismen Rafael Nadal a început să râdă isteric, după ce a văzut un jurnalist care a adormit în timpul conferinței sale de presă de la Australian Open.

Jurnalistul care a adormit este italianul Ubaldo Scanagatta, care scrie pentru propriul său site, UBITennis. El a fost văzut dormind în timp ce Nadal discuta despre victoria sa din prima rundă a competiției în meciul desfășurat cu James Duckworth, la Melbourne, scrie The Sun.

Italianul în vârstă de 69 de ani a adormit după ce ar fi fost afectat de schimbarea fusului orar.

În timp ce un jurnalist american îi punea o întrebare lui Nadal, spaniolul l-a oprit pe acesta și a început să râdă, glumind pe seama italianului adormit: „Nu este o zi foarte interesantă!”.

Când Scanagatta s-a trezit, Nadal i-a vorbit în italiană, moment în care jurnalistul a cerut empatie din partea colegilor săi de breaslă: ”Am avut o noapte grea”, a spus acesta.

„Știu că ți-ai închis ochii pentru a fi mult mai focusat pe ceea ce ziceam”, i-a spus sportivul.


CITEȘTE ȘI: Laura Lavric vrea să-și dea sora în „urmărire internațională”. Îi e datoare 10.000 de euro, prin hotărâre judecătorească


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close