De Octavian Cojocaru,

Gabi Torje a spus răspicat că se teme să se întoarcă în Turcia după valul de atentate din această țară. Torje are oferte de la Beșiktaș, Galatasaray și Karabukspor, dar nu mai vrea să audă de acest campionat.

„Eu m-am simțit bine și în Spania, și în Italia – însă acolo au fost alte probleme -, chiar și în Turcia, dar acum, vă spun sincer, mi-e frică să mă întorc acolo, la ce se întâmplă acolo. Nu în campionat, în exterior. Îmi doresc să rămân în Europa. Dacă vine o ofertă foarte bună din Asia, însă, voi pune în balanță ce e mai bine pentru mine. Mai întâi, să se înțeleagă cu Udinese

Deocamdată sunt în vacanță, trebuie să mă întorc la Udinese, în data de 20, până atunci sunt în vacanță. Sunt multe discuții până acum, multe cluburi m-au sunat, dar trebuie să se înțeleagă cu Udinese, pentru că împrumut nu mai plec. Nu mai vrea nici clubul, nu mai vreau nici eu. Ar fi a cincea echipă în cinci ani. E greu și pentru mine să mă tot mut. Dacă nu găsesc echipă, rămân în Italia. Cei de la Udinese voiau 3 milioane până acum, când au apărut oferte, dar acum cer doar 1 milion de euro pe mine. Trebuie să fiu și eu de acord cu salariul pe care-l voi primi.

Ofertele au fost dinainte să ajungem la Campionatul European, cel puțin pentru mine. În Italia s-a dat legea fair-play-ului financiar și nu mai au voie să aibă câte 70 de jucători, dintre care 40 împrumutați. De aceea, încearcă să vândă cât mai mulți jucători acum. Mai am un an de contract cu Udinese. Eu îmi doresc cât mai repede să se înțeleagă cu o echipă, ca să mă pot înțelege și eu. Altfel, degeaba mă înțeleg eu”, a declarat Torje la Digi Sport.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații