După un alt turneu internaţional, pe 10 august, turneele importante vor porni în partea a doua a lunii august, cu turneul de la Cincinnati (relocat la Flushing Meadows), iar apoi US Open (31 august – 13 septembrie).

Simona Halep, 28 de ani, locul 2 mondial, a declarat agenţiei Reuters că încă nu a luat o decizie definitivă privind participarea la US Open.

Jucătoarele vor părăsi continentul american şi vor ajunge la Madrid pe 14 septembrie. Săptămâna următoare, unele vor concura la Roma, altele la Strasbourg, după care se vor regăsi la Roland Garros începând din 27 septembrie.

Simona Halep a anunțat la PRO TV ca va participa doar la turneele din Europa, renunțând la cele din Stalele Unite sau din Asia.

Roland Garros va fi urmat de turnee în Asia, primele trei în China, la Beijing (din 12 octombrie), Wuhan (19 octombrie) şi Zhengzhou (26 octombrie), apoi în Japonia, la Tokyo (26 octombrie). În Europa se va desfăşura turneul de la Moscova, din 2 noiembrie.

În fine, Turneul Campioanelor se va disputa în oraşul chinez Shenzhen începând din 9 noiembrie.

În mai, WTA anunţa că a prelungit suspendarea sezonului până pe 31 iulie, printre competiţiile anulate fiind şi turneul BRD Bucharest Open, prevăzut între 13 şi 19 iulie, care astfel nu va mai avea loc în 2020.

WTA a prelungit atunci până pe 31 iulie suspendarea tuturor turneelor din cauza pandemiei de coronavirus, după ce o decizie identică fusese anunţată şi de ATP.

În consecinţă, turneele WTA de la Bastad, Lausanne, Bucureşti şi Jurmala au fost anulate.

După cum s-a anunţat, circuitul profesionist masculin de tenis (ATP) se va relua pe 14 august la Washington. 

Citeşte şi:

Masca refolosibilă care se dezinfectează cu un simplu încărcător de mobil. Cercetătorii israelieni susțin că poate fi reutilizată de câteva zeci de ori

Cei doi deţinuţi evadaţi dintr-un penitenciar din Italia, care au promis că se vor întoarce, au fost arestaţi

Cum se continuă Liga Campionilor și Europa League. Formate Final 8, cu finale la Lisabona și la Koln

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI