”Cea mai bună garanție e reprezentată de primarul Mihai Chirica și de domnul președinte Adrian Ambrosie, care au promis că voi avea susținere să fac o echipă performantă, asta se dorește. Au plecat mulți jucători și acum trebuie să formăm un nou lot, în limita bugetului pe care-l vom avea”, a declarat Teja pentru gsp.ro.

Teja a pregătit-o ultima oară pe FCSB, între ianuarie şi mai 2019. În aceasta perioadă, tehnicianul a adunat 9 victorii, 5 rezultate de egalitate şi o înfrângere, însă a ratat obiectivul stabilit, de câştigare a titlului. În prima parte a sezonului 2018-2019, el a antrenat-o pe Gaz Metan Mediaş.

Teja a mai antrenat în cariera sa formaţia Universitatea Cluj, selecţionata Under 21 a României, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu şi Gaz Metan Mediaş. De asemenea, el a fost antrenor secund la echipele Astra Ploieşti, Petrolul Ploieşti, Standard Liege şi Mouscron.

”Consider că mi-am făcut treaba și urez celor de acolo baftă mai departe”
Mihai Teja, antrenorul lui Poli Iași, pentru Gazeta Sporturilor

”Voi pleca dacă nu se concretizează sprijinul financiar promis și echipa va avea probleme. Voi aduce 12-15 jucători. Infrastructura nu e cea mai bună din Liga 1 sau chiar Liga 2, dar mi s-a promis că voi avea două terenuri bune de antrenament”
Mihai Teja, antrenorul lui Poli IașiDezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile