Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX | „Greii” din PSD, folosiți drept paravan pentru abuzuri fizice și sexuale. „Am văzut cum o bătea pe una din ele”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX | „Greii” din PSD, folosiți drept paravan pentru abuzuri fizice și sexuale. „Am văzut cum o bătea pe una din ele”

Adriana Nedelea LA FIX | „Greii” din PSD, folosiți drept paravan pentru abuzuri fizice și sexuale. „Am văzut cum o bătea pe una din ele”

Gigi Marian Osoloș, coregraf al uneia dintre cele mai importante școli de dans din Constanța, și-a torturat și abuzat sexual ani în șir elevele.

Pentru ca fetele să nu spună nimic familiior ori apropiaților, Osoloș le amenința cu moartea, dar și cu relațiile sale în rândul politicienilor, nume importante din PSD.

Amănunte despre această teribilă situație, într-o anchetă Libertatea, la Adriana Nedelea LA FIX!

Martorul principal din dosar, cu identitatea protejată:

„El trăia aici în perioada de vară, la început mi s-a părut suspect cum se purta cu fetele. L-am văzut când descărca bagajele fetelor, eram cu gospodăria vizavis, le vedem cum tortura, cum se purta cu ele și am răbufnit, iar ele mi-au spus că le convine, le place. Am văzut cum o bătea pe una din ele, fetele mâncau la mine jos. După aceea am aflat că ele sunt instruite să nu pară nimic suspect pentru noi, am aflat că le pedepsea, nu le lăsa să mănânce. Fetele erau tot timpul speriate, mă întâlneam cu ele când nu erau cu ele, vedem cum le ceartă, cum le înjură. Mai târziu am aflat cum le amenința că le omoară dacă spun. Alți bărbați nu am văzut acolo, erau doar câțiva băieți care îl ajutau la lucru, de aici din sat. Eu le spuneam fetelor să plece, dar veneau mereu altele, erau 4-5 dar altele mereu. El spunea că sunt fetele lui la dans, că nu le forțează, că vin de bunăvoie”

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Discutăm la emisiune și de o situație umilitoare și periculoasă pentru angajatele ALPAB – Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București! Femeile sunt nevoite să meargă la toaletă într-o clădire dezafectată, care se poate prăbuși oricând!

Iată și ce spune felul în care Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, și-a desenat victimele, despre profilul lui psihologic: are trăsături specifice sado-masochiștilor!

Profilerul Poliției Române, Dorin Dumitran, a vorbit despre interpretarea desenelor lui Gheorghe Dincă. ” Cea mai mare dificultate a simțit-o la prima interpretare, indicând-o pe Luiza, la a doua i s-a părut o activitate ludică și a intrat ușor în starea de examinare. Acest test măsoara relația personală pe care o are cu sine, în primă instanță, se autodescoperă, iar prin raportarea la victime i s-a cerut un transport la intimitatea victimelor. Lipsa urechilor, a unor elemente corporale, arată refuzul său de a le asculta. Pe Alexandra o desenează cumva încălțată, adică gata de plecare”.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

Zecile de ore de analiză psihologică au dus la o concluzie despre cine este Gheorghe Dincă, a explicat profilerul.

„Este un om cu mare încărcătură sadică, o personaliate narcisică care nu acceptă un control din partea realității, am înregistrat la el indferența efectivă, o mare încărcătură violentă și absența remușcărilor. Acesta este Gheorghe Dincă. Principala sa problematică sufletească l-a însoțit din copilărie, are incapacitatea de a se frâna. Din istoricul lui, care a fost verificat, viata sa a fost verificată prin mijloacele noastre, latura sa i-a creat întotdeauna probleme cu cei din jurul său”.

Dorin Dumitran a atras atenția că moartea Alexandrei Măceșanu a însemnat salvarea vieții altor fete care ar fi urmat

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

„Conduita de dominare și viclenia care l-a caracterizat a fost succesivă, văzând că îi sunt demontate toate variantele, când au fost administrate probele în ancheta judicară a început să cedeze a realizat că nu mai are cale de scăpare. Da, ar mai fi ucis, am specificat, Alexandra a salvat viețile celorlalte fete care ar fi urmat. Este un individ orientat pe axa putere-control, oricine s-ar fi opus ca să îi schimbe opiniile ideile, ar fi reacționat, reacția sa era extrem de violentă. Un om ajunge așa în timp, oamenii nu se nasc așa, el a asimilat niște modele parentale, am identificat un tată deosebit de agresiv, o mamă absentă. El era axat pe muncă cu obiecte inanimate, reci, avea o sexualitate scăpată de sub control încă din perioada post-pubertară, aspecte care au format un așa numit bulgăre de zăpadă care a luat-o la vale sub forma pierderii controlului. El m-a întrebat o singură dată, la Caracal, dacă îmi e frică de el. Este o testare, așa a procedat și cu colegii mei, am stabilt un raport psihologic cu el, așa că mi-am asumat răspunderea să stau singur cu el. Nu este genul meu să stau cu cineva cu cătușele la mâni, am fost sigur că pot avea o relație normală, firească și fără să creem evenimente în sediul inspectoratului”.

Un alt subiect: cum a ajuns un tânăr liberal sibian, care o făcea praf pe Raluca Turcan, să-i fie acum consilier. Incredibila călătorie a unul demnitar!

Close
Închide
  Close