Mergi direct la conținut »
Viceprimari controversați! Bădulescu, avocatul nașului, vicele finilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Viceprimari controversați! Bădulescu, avocatul nașului, vicele finilor

Viceprimari controversați! Bădulescu, avocatul nașului, vicele finilor

Cel de-al doilea viceprimar al Capitalei, după Tudy - fostul amant al Oanei Zăvoranu - este avocatul lui Gigi Becali, cel care este și nașul Gabrielei Firea, primarul Bucureștiului.

 

Gabriela Firea, noul primar al Capitalei, are parte de doi viceprimari controversați. După celebrul Tudy, cel de-al doilea vice, Aurelian Bădulescu, avocat de profesie, este recunoscut ca un tip dur. Numele lui este menționat și într-un dosar de trafic de droguri, de la începutul deceniului trecut, însă Bădulescu ne-a transmis că aceste informații sunt false.

Noul viceprimar a fost avocatul de casă al lui Gigi Becali în ultimii ani. De altfel patronul Stelei este nașul de cununie al soților Gabriela Firea și Florentin Pandele, iar Bădulescu a fost susținut de PSD pentru postul de viceprimar. “Sunt activ de peste doi ani, am sute de ieșiri numai la tv. Sunt un consilier general implicat. Nu se poate spune că Gigi Becali sau altcineva m-a făcut viceprimar”, ne-a transmis acesta.

Avocatul lui Gigi

Aurelian Bădulescu a intrat în politică în 2008, când a fost ales prima oară consilier general al Capitalei din partea Partidului Noua Generație, formațiune fondată de Gigi Becali. De altfel, noul viceprimar a devenit cunoscut ca fiind apărătorul lui Gigi Becali, implicându-se în dosare unde patronul Stelei avea interese.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

Colegii de avocatură îl prezintă ca pe un tip dur, care nu ezita să-și amenințe, mai în glumă sau mai în serios, colegii de breaslă care reprezentau partea adversă. Supranumele acestuia ar fi ”Ara”.Nu doar avocații au fost ținta lui Bădulescu, acesta nu se sfia să-i atace chiar și pe procurori. De altfel, Bădulescu a fost amendat de judecători după ce acesta i s-a adresat unui procuror cu apelativul de “mincinos” din dosarul sechestrării hoților care îi furase mașina lui Gigi Becali.

Neagă că ar fi fost spion

Despre Bădulescu, publicația România Liberă a relatat în anul 2005 că acesta ar fi fost lucrător al serviciului de informații al Ministerului de Interne – UM 0962, dar și despre o posibilă implicare a sa într-o rețea de droguri aduse din Venezuela de Beke Alexandru. “Este o invenție. Eu sunt născut în 1975, aveam 27 de ani în 2002, ce spion puteam fi eu. Eu am fost doar avocat, atât. Nici nu știam despre acest dosar de droguri, acum am aflat. Repet, nu am fost agent secret și nici nu am fost implicat în traficul de droguri”, ne-a declarat acesta.

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 

Tudy, expus de relația cu Oana Zăvoranu

Tudor Ionescu, tânărul cunoscut sub numele de Tudy, a devenit cunoscut în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleţ în care se masturba în timp ce vorbea despre ce i-ar face fostei soţii a lui Pepe, Oana Zăvoranu. În timp ce se autosatisface, Tudy rostește de câteva ori numele Oanei.

În urmă cu 5 ani, când Oana s-a certat cu Pepe, s-a zvonit că vedeta l-ar fi înşelat pe solist cu Tudor Ionescu, supranumit Tudy. Lezat în orgoliul masculin, Pepe a fost cel care a făcut publice mai multe fotografii în care Tudy, presupusul amant al Oanei Zăvoranu, apare gol.

[libgallery id=”1533393″]

Close
Închide
  Close