MENIU CAUTĂ
07 Mar. 2018 14:31

Jenna Jameson s-a pozat când alăptează la sân

Distribuie

Jenna Jameson s-a pozat când alăptează la sân. Jenna Jameson este onestă când vorbește despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă. Fosta vedetă de filme pentru adulți a distrbuit o poză intimă pe Instagram în care apare alăptându-și fiica în vârstă de 11 luni, pe nume Batel Lu.

Jenna, în vârstă de 43 de ani, care mai are alți doi copii, încearcă din răsputeri să normalizeze hrănitul la sâni, scrie People.

'Aceasta este maternitatea. Nu este întotdeauna strălucitoare și perfectă precum ne fac unii oameni de pe Instagram să credem. Sunt zile când te îndoiești de abilitățile și puterea ta. Sunt zile grele, ca ziua de azi, care îți dovedesc că ai o putere nebănuită. Nu am dormit timp de două zile și sărmana Batelli a vomitat la fiecare 40 de minute. Suntem în asta împreună. Așa că, poza asta este pentru toate mamele care fac lumea asta să funcționeze. #normalizațihrănitullasân', a scris Jenna pe Instagram.

În trecut Jenna Jameson a mai distribuit fotgrafii cu ea hrănind-o pe Batel, pe care o alintă 'Batelli'.

Having an amazing family day today. Watch my Ig stories to see! ♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jenna Jameson (@jennacantlose) on

Vedeta și logodnicul ei, Lior Bitton, au pus poze cu Batel pe Instagram, în timp ce Jameson are alți doi copii (frați gemeni) în vârstă de 8 ani și jumătate, pe nume Jesse Jameson și Journey Jette, dintr-o relație anterioară.

'Aș vrea să le spun tuturor mamelor din lumea întreagă cu care vorbesc în fiecare zi și le o ofer sfaturi despre îngrijire, cât de mult înseamnă pentru mine că au încredere în sfaturile mele.


Profesori din Bacău au dus cărți la școlile românești din Cernăuți. De ce sunt școlile românești păzite de jandarmi

VIDEO/Un sportiv, un medic şi un filolog au ajuns celebri făcând parodii muzicale. Noaptea Târziu' a început la o cafea studenţească

EXCLUSIV/ De ce s-a întors Angela Similea în țară: are de onorat contracte și de rezolvat probleme administrative


FOTO: INSTAGRAM

Loading...
Comentarii