De Mihai Niculescu,

Tânărul a murit miercuri la ștrandul municipal Iași. Tânărul venise împreună cu câțiva prieteni să se răcorească, însă totul s-a terminat cum nu se poate mai prost. Ce s-a întâmplat exact este greu de spus.

În timp ce unii spun că tinerii concurau pentru a vedea cât pot rezista sub apa, alții spun că totul a fost un accident. Ștrandul municipal are salvamar, iar ancheta poliției și a primăriei va stabili dacă a intervenit sau nu la timp.

„La ștrand este un singur salvamar angajat și sunt două bazine funcționale. Așteptăm raportul Poliției pentru a vedea care au fost cauzele care au dus la producerea nefericitului incident”, a precizat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că la ștrand este o persoană înecată. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Din ce am auzit vorbind tinerii, trei sau patru se întreceau, care poate sta mai mult sub apă. Săreau în apă și voiau să vadă cât de mult rezistă. Tânărul mort nu a mai ieșit”, a precizat un martor.

Tânărul care a murit ieri la ștrand se numește David Luntrariu și este de loc din Botoșani. Recent a participat la cursul de absolvire, finalizând studiile la Universitatea Tehnică „Ghorghe Asachi” din Iași. În urmă cu câteva zile, tânărul a postat pe Facebook o fotografie de la curs însoțită de un mesaj, acum devenit macabru: „M-am născut învingător, mor învingător”.

Sursa imaginilor: ziaruldeiasi.ro


Citește și: Nicio anchetă la liceul din Sascut, în cazul elevilor aduși la mitingul PSD din Iași, deși ministrul Educației știe că e în curs


Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO