Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Lecție de altruism! Un necunoscut a condus 3.700 de kilometri pentru a-i duce unui copil operat pe creier câinele lăsat acasă

Lecție de altruism! Un necunoscut a condus 3.700 de kilometri pentru a-i duce unui copil operat pe creier câinele lăsat acasă

Un șofer de tir pensionat a oferit o adevărată lecție de altruism, după ce a condus jumătate de SUA pentru a-i duce unui copil operat pe creier câinele pe care l-a lăsat acasă înainte de intervenția chirurgicală, scrie CBS.

Perryn Miller, un băiat de 8 ani din Carolina de Nord, a aflat că suferă de o tumoare pe creier în timp ce se afla în vizită la rudele sale în Utah. După ce a acuzat dureri de cap, părinții săi l-au dus la un control medical și medicii au descoperit tumoarea și au hotărât să-l supună de urgență unei operații,

„Totul s-a întâmplat foarte repede, a fost greu și a fost copleșitor în același timp”, a povestit tatăl său, Jacob Miller.

După operație, băiatul a devenit o vedetă locală. Departamentul de poliție West Valley l-a numit polițist pentru o zi, iar jucătorul lui preferat de fotbal, Justen Glad, a mers la el să-l cunoască.

Dar ceea ce lipsea din viața băiatului era câinele său, Frank, care rămăsese în Carolina de Nord când familia a plecat în vacanță. Frank este un ciobănesc german de 8 luni, pe care Perryn îl iubește foarte mult.

Informația despre Frank a ajuns pe rețelele de socializare, iar un fost șofer de tir, pe nume Bob Reynolds, care nici măcar nu cunoștea familia Miller, a fost emoționat de poveste și a decis să-l ia pe Frank și i-l ducă băiatului.

„Nu mi-am pus nicio secundă problema de ce am făcut asta. Pur și simplu am știut că este ceva ce trebuie făcut și eu puteam să o fac”, a povestit bărbatul care a condus 52 de ore până în Utah.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

Fericirea băiatului a fost uriașă atunci când și-a văzut animalul mult-iubit. „Am fost încântat să-l văd pe Frank. Îmi place foarte mult de el, e un câine bun”, a spus Perryn, care a povestit că „O dată, în timp ce ne jucam, am văzut că i-a curs o lacrimă. A plâns și eu am simțit cât mă iubește”.

Întrucât băiatul rămâne în Utah pentru recuperare, Frank se va întoarce acasă, iar Reynolds s-a oferit deja să facă din nou călătoria.


Citește și: VIDEO / Trei într-un TIR. Ce înseamnă să parcurgi 1.400 de kilometri într-un camion


 

Close
Închide
  Close