Aceasta este ea de-a şaptea victimă a crimelor în serie comise asupra unor femei de către un militar din Garda Naţională cipriotă, care şi-a recunoscut fapta, au transmis agenţiile Reuters şi EFE, notează stiridiaspora.ro.

Copila era înfășurată într-un cearşaf de care era legat un bloc de ciment. Se afla la 6 metri sub apă, în lacul Memi. Criminalul le-a dezvăluit anchetatorilor locul în care a aruncat-o în apă.

Sierra era fiica unei femei din Filipine, ucisă şi ea de acelaşi individ. Tatăl fetiței e român.

Printre cele şapte victime ale criminalului s-a numărat o altă româncă împreună cu fiica ei. Livia Bunea şi Elena Natalia au fost date dispărute în septembrie 2016.

Iar trupurile lor au fost scoase dintr-un lac toxic, în urmă cu aproximativ o lună. La cererea familiei, ele vor fi înmormântate în Cipru.

Soţul româncei a anunţat că va da în judecată atât ucigaşul, cât şi statul cipriot. Bărbatul susţine că neglijenţa poliţiei a dus la pierderea unor vieţi omeneşti.


VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine