11 Noi. 2017 16:18

A furat o geantă plină cu bani dintr-o casă din Mureș, dar polițiștii au prins-o imediat. Detaliul care a dat-o de gol pe hoață

Distribuie

A furat o geantă cu bani dintr-o casă din Mureș. Se spune că nu există crimă perfectă, dar să ne oprim doar la infracțiune... perfectă. De cele mai multe ori, tâlharii nu știu cum să procedeze cu banii furați, mai ales când e vorba de sume mari.

Așa s-a întâmplat și cu o femeie din Tg. Mureș, județul Mureș, care a pătruns într-o casă și a sustras o geantă în care se aflau 60.000 de lei, 2.500 de euro şi 110 dolari.

Fapta a fost săvârșită în data de 6 noiembrie, atunci când și oamenii legii au fost sesizați cu privire la comiterea acesteia, prejudiciul cauzat fiind de peste 71.000 de lei.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş, a fost identificată o femeie, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Tg. Mureş, bănuită de comiterea faptei.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Tg. Mureş au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Tg. Mureş, în legătură cu acest caz.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 4.500 de lei, dar şi mai multe înscrisuri care dovedeau depunerile de numerar, în diferite conturi, ulterior comiterii faptei. Astfel, autoarea furtului a fost ușor de depistat.

Probarea activității infracționale s-a efectuat cu sprijinul Serviciului Criminalistic, iar cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

În luna august, o româncă a declanșat un scandal uriaș în Danemarca după ce a comis o infracțiune vecină cu răpirea. A furat un cărucior cu tot cu bebeluș!


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Ce mai face omul care a inventat grupul Vița de Vie! După 30 de ani de cântat a ajuns…campion național la golf


 

Loading...
Comentarii