MENIU CAUTĂ

A mâncat 19 sarmale în doar trei minute!

Distribuie

3951-133778-sarmale.jpgUn sibian a reuşit să mănânce, joi seara, 19 sarmale în trei minute, câştigând un concurs desfăşurat în cadrul primei ediţii a Festivalului Internaţional de Nunţi şi Gastronomie.

La concursul de mâncat sarmale s-au înscris patru participanţi, care au mâncat în total 200 de sarmale, încercând să ajungă în Cartea Recordurilor. Doar unul dintre ei a reuşit să mănânce 19 sarmale în doar trei minute. ”Am mai încercat şi acasă, dar acum am avut mai multă încredere în mine”, a spus Ion Pavel Ruhat, de 25 de ani, câştigătorul concursului. ”Vom urma exact paşii de omologare, dictaţi de Cartea Recordurilor”, a declarat Mihai Zugravu, purtătorul de cuvânt al evenimentului.

Azi se face cel mai mare bulz din lume

Astăzi, tot în cadrul festivalului care se desfăşoară zilele acestea în Sibiu, se va încerca un nou record mondial, prin realizarea celui mai mare bulz din lume. Pentru a depăşi recordul de 150 de metri lungime, bucătarii vor folosi 250 de kilograme de brânză, 860 de litri de apă, 450 kg mălai, 14 kg sare, 30 de litri de ulei.

Comentarii