De Alina Vlad,

Are televizor LCD şi jocuri video

La câteva ore după crime, norvegianul a fost arestat. Astăzi, în ciuda protestelor rudelor celor morţi, Breivik beneficiază de detenţie de lux. Ba mai mult, în curând, el va fi închis într-o aripă de psihiatrie ce se construieşte special pentru el, în cadrul Penitenciarului Holden. “Cameră spaţioasă, baie mare cu duş, frigider, televizor LCD, jocuri pe calculator, bibliotecă, sală de fitness şi masaj, de toate acestea beneficiază Anders Breivik la orice oră din zi şi din noapte”, a spus cu amărăciune unul dintre avocaţii victimelor.

Pe 24 august se va da verdictul
Riscă 21 de ani de închisoare

Verdictul împotriva criminalului va fi pronunţat pe 24 august. În ultima zi a audierilor, încheiate luna trecută, Anders Behring Breivik, în vârstă de 33 de ani, a cerut să fie achitat, susţinând că a comis atacurile de la 22 iulie 2011 pentru a-i proteja pe norvegieni împotriva islamului şi a multiculturalismului. El riscă 21 de ani de închisoare.

Fiica unei românce, împuşcată pe «insula morţii»

Gestul oribil al lui Anders Breivik a costat-o viaţa şi pe o tânără cu origini româneşti, Karin Elena Holst, care avea doar 16 ani şi se afla pe insula Utoya cu prietenii ei, la cursurile unei şcoli de vară. Mama ei, Anca,originară din Codlea (Braşov), a povestit că fiica sa a sunat-o în timp ce Breivik trăgea în tineri. Femeia a relatat că fata era speriată.
La îndemnul mamei, Karin a închis telefonul pentru a se ascunde şi pentru ca atacatorul să nu o audă. Fata de numai 16 ani i-a spus mamei că nu mai are unde să fugă, apoi totul a luat sfârşit şi adolescenta a fost găsită moartă, câteva zile mai târziu.

Asasinul zâmbeşte non-stop din ziua crimelor

Deşi a comis crime oribile, lui Breivik nu i-a păsat, el declarând chiar în timpul procesului că ar repeta fapta. Din ziua atacurilor, “monstrul din Norvegia” le-a zâmbit sfidător tuturor celor din jurul său.

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă