MENIU CAUTĂ
24 Feb. 2018 19:56

Actrița britanică Emma Chambers a murit la vârsta de 53 de ani

Distribuie

Actrița britanică Emma Chambers a murit la vârsta de 53 de ani, din cauze naturale, după cum a anunțat agentul ei. Vedeta a devenit cunoscută pentru rolurile din The Vicar of Dibley, precum și pentru apariția în Notting Hill.

„Emma a creat o mulțime de personaje. A adus zâmbete și bucurie multora. Îi vom simți lipsa”, a anunțat reprezentantul actriței.

Actrița în vârstă de 53 de ani era cunoscută pentru rolul ei din serialul BBC The Vicar of Dibley, unde o interpreta pe Alice Tinker. Totodată, ea a jucat și în Notting Hill.

În 1998, ea a câștigat premiul Britich Comedy Award pentru rolurile sale. Un an mai târziu, ea a apărut în Notting Hill, unde a jucat rolul surorii personajului interpretat de Hugh Grant.

Actorul a reacționat pe Twitter, după anunțul decesului.

„Emma Chambers a fost o persoană amuzantă, foarte caldă și, desigur, o actriță genială. O veste foarte tristă”, a scris actorul pe contul său de pe rețeaua de socializare.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Chef Petrișor, despre gusturile epocilor. Ceaușescu cerea varză cu ciolan, Adrian Nastase voia salată de țelină cu grapefruit


Loading...
Comentarii