24 Feb. 2018 19:56

Actrița britanică Emma Chambers a murit la vârsta de 53 de ani

Distribuie

Actrița britanică Emma Chambers a murit la vârsta de 53 de ani, din cauze naturale, după cum a anunțat agentul ei. Vedeta a devenit cunoscută pentru rolurile din The Vicar of Dibley, precum și pentru apariția în Notting Hill.

„Emma a creat o mulțime de personaje. A adus zâmbete și bucurie multora. Îi vom simți lipsa”, a anunțat reprezentantul actriței.

Actrița în vârstă de 53 de ani era cunoscută pentru rolul ei din serialul BBC The Vicar of Dibley, unde o interpreta pe Alice Tinker. Totodată, ea a jucat și în Notting Hill.

În 1998, ea a câștigat premiul Britich Comedy Award pentru rolurile sale. Un an mai târziu, ea a apărut în Notting Hill, unde a jucat rolul surorii personajului interpretat de Hugh Grant.

Actorul a reacționat pe Twitter, după anunțul decesului.

„Emma Chambers a fost o persoană amuzantă, foarte caldă și, desigur, o actriță genială. O veste foarte tristă”, a scris actorul pe contul său de pe rețeaua de socializare.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Chef Petrișor, despre gusturile epocilor. Ceaușescu cerea varză cu ciolan, Adrian Nastase voia salată de țelină cu grapefruit


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii