De Cristian Anton,

La 4 ani de la Colectiv, rudele celor dispăruți trăiesc cu durerea, dar și cu speranța că li se va face dreptate.

”Cum am trăiat acești 4 ani? Foarte dureros, continuă să fie așa”, a spus Irina Chelba, la emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Prea multă durere, prea mult dor, prea multă neputință…

Irina Chelba:

Vorbind despre evenimentele din ultimul timp, cu filmul secret al ISU prezentat de Libertatea, dar și decizia procurorilor de a deschide dosarul Colectiv 2, sora lui Alexandru Chelba continuă să spere.

”Trebuie să ne concentrăm toți pe ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Chiar dacă încă se fac presiuni pentru mușamalizare, încă ni se spune că totul a fost OK, deși toți vedem în imagini că nu a fost”, a spus Irina Chelba.

”Nu pot decât să mă bucur, în ghilimele, că măcar și după 4 ani lucrurile au început să se pună în mișcare. Și să sper. Noi vom fi aici până se va face dreptate”, a mai spus Irina.

Citeşte şi:

Filmul intervenției de la Colectiv nu a avut nici măcar număr de înregistrare!

Procurorii militari îl anchetează pe șeful ISU București, Orlando Șchiopu, pentru că a înjurat morții de la Colectiv în noaptea incendiului

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă