Mergi direct la conținut »
Aglomerație la ghișeele Primăriei Vaslui pentru plata impozitelor, în cel mai sărac județ din țară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Aglomerație la ghișeele Primăriei Vaslui pentru plata impozitelor, în cel mai sărac județ din țară

Aglomerație la ghișeele Primăriei Vaslui pentru plata impozitelor, în cel mai sărac județ din țară

Ghișeele Primăriei Vaslui au fost luate cu asalt de către contribuabili încă din prima zi în care autoritățile au dat startul colectării impozitelor locale aferente lui 2018. În majoritatea lor pensionari, cei care au stat la rând au vrut să fie siguri că nu pierd acea bonificație de 10% acordată deținătorilor de proprietăți care-și achită dările în primul trimestru al anului.

De Theodor Istrate,

Autoritățile locale din municipiul Vaslui au avut surpriza de a se confrunta cu aglomerație la cele cinci ghișee ale Direcției de Impozite și Taxe, chiar dacă este cunoscut că populația figurează în statistici ca cea mai săracă din țară. Încă de la primele ore ale dimineții, vasluienii s-au așezat conștiincioși la rând, așteptând deschiderea ghișeelor pentru prima dată în acest an. Majoritatea celor care au ajuns la primăriei pentru a-și achita dările au fost pensionarii, cei mai conștiincioși dintre contribuabili.

”Ghișeele au fost deschise și în prima săptămână din an pentru diverse taxe și eliberarea de înscrisuri. Începând de astăzi (n.red.-luni), contribuabilii pot achita și impozitele locale. Nu s-a putut opera până acum pentru că, la nivelul direcției, s-a impus desfășurarea de operațiuni de închidere a anului financiar anterior și deschiderea celui aferent lui 2018”, a declarat, luni, pentru Libertatea directorul Direcției de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Vaslui, Eugen Boț.

În municipiul Vaslui există un număr de aproximativ 50.000 de roluri persoane fizice, la care se adaugă 3.200 de persoane juridice. Contribuabilii pot face plata și prin virament bancar dacă știu impozitul pe care-l au de achitat către primărie.

Înghesuială a fost, luni, și la ghișeele din Galați ale Direcției de Taxe și Impozite Locale.

Citește și: VIDEO/Film despre ”măiastra muzicii românesti” cu distribuție străină. Maria Tănase nu va fi româncă!

Close
Închide
  Close