MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Alertă alimentară la Ikea. Compania cere returnarea unor prăjituri care pot afecta grav clienții cu intoleranță la lactoză

Distribuie

Ikea a emis o alertă pentru o prăjitură comercializată în magazinele sale, care ar putea să afecteze grav persoanele cu intoleranță la lactoză. Potrivit magazinului de retail de produse suedeze, produsul alimentar comercializat nu are clar specificat pe etichetă dacă conține sau nu această substanță, astfel că le cere clienților care se știu suferinzi de o asemenea afecțiune să returneze produsul. Oamenii vor primi banii plătiți înapoi.

IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente. Siguranţa alimentară este o prioritate pentru IKEA şi dorim să ne informăm clienţii că prăjiturile SÖTSAK SKUMTOPP cu perioada de valabilitate cuprinsă între 12-03-2019 şi 18-04-2019 sunt afectate de această rechemare. Clienţii alergici sau cu intoleranţă la lapte sau la constituenţii din lapte sunt sfătuiţi să aducă bezelele SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi înapoi suma integrală plătită pe produs”, se arată într-un comunicat de presă.

În lista de ingrediente din lotul menționat este menţionată existenţa pudrei de zer, dar nu şi a laptelui.


Citește și: VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”


 

Comentarii