MENIU CAUTĂ

Anca Serea s-a alăturat licitaţiei noastre! Vedeta TV, mamă a patru copii, a donat o rochiţă de fetiţă. Rochița s-a dat cu 500 de lei!

Distribuie

Licitaţia obiectelor donate de vedete, organizată de Fundaţia Ringier prin campania “Ajută copiii!”, în beneficiul micuţilor bolnavi de cancer şi alte afecţiuni grave continuă cu un obiect special, oferit de o mămică specială.
Este vorba despre o rochiţă dăruită din toată inima de Anca Serea, vedeta postului Prima TV, iubita cunoscutului cântăreţ şi compozitor Adrian Sînă din trupa Akcent. Anca este ea însăşi mămică a patru copii, doi băieţi şi două fete, cu vârste cuprinse între 12 ani, cel mai mare, David, şi 4 luni, cel mai mic, Ava.
“Mă impresionează în mod special copiii şi bătrânii aflaţi în situaţii dificile. Îmi e aproape imposibil să refuz să mă implic atunci când mi se solicită susţinerea unor astfel de cauze. Şi cred cu tărie că aceasta este atitudinea corectă”, ne-a mărturisit Anca.

Rochiţa oferită de Anca Serea s-a dat cu 500 de lei

Câştigătorul licitaţiei pentru rochiţa donată de Anca Serea este Csato Kovacs Imre, din Miercurea-Ciuc, care a oferit suma de 500 de lei.
ATENŢIE! Câştigătorul trebuie ca în termen de trei zile, până miercuri, 21 mai, inclusiv, să vireze suma licitată în contul în lei al Fundaţiei Ringier, RO29 RZBR 0000 0600 1552 6176, deschis la Raiffeisen Bank.
Sâmbătă, 17 mai. Până astăzi, am mai primit o ofertă de 500 de lei pentru rochiţa dăruită de Anca Serea, marca M Marquise şi potrivită ca mărime pentru o fetiţă în vârstă de 3-4 ani Nu uitaţi că mai puteţi licita şi astăzi, până la miezul nopţii! În ziarul de luni vom anunţa numele câştigătorului!
Vineri, 16 mai. Am primit o ofertă de 500 de lei! Nu uitaţi că mai aveţi la dispoziţie două zile, până sâmbătă, la miezul nopţii, pentru a vă transmite oferta pentru rochiţia dăruită de Anca Serea, marca M Marquise şi potrivită ca mărime pentru o fetiţă în vârstă de 3-4 ani.
Joi 15 mai. Nu uitaţi! Mai aveţi trei zile, până sâmbătă, la miezul nopţii, în care puteţi licita pentru rochita oferită de Anca Serea. Licitaţia a ajuns la 300 de lei.
Marţi 13 mai. 300 de lei rochiţa donată de Anca Serea Până astăzi am primit o ofertă de 300 de lei pentru rochiţa dăruită de Anca Serea. Rochiţa, marca M Marquise, e potrivită ca mărime pentru o fetiţă în vârstă de 3-4 ani. Aveţi timp până sâmbătă, 17 mai, la miezul nopţii, ca să licitaţi pentru ea. TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.

Licitaţia începe de la suma de 300 de lei!

Rochiţa dăruită licitaţiei noastre este potrivită pentru o fetiţă de 3-4 ani, are culoarea untului/ivoire, fiind realizată din satin de mătase, cu tulle în aceeaşi nuanţă pe deasupra. Frumoasa creaţie vestimentară a brandului M. Marquise se prinde în talie cu o panglică în acelaşi ton, ornamentată cu o piatră ce îi conferă un plus de preţiozitate.

Rochiţa face parte din colecţia ”M. Marquise for Kids” a brandului respectiv, lansată de Casa de modă împreună chiar cu Anca Serea, a cărei fiică mai mare, Sarah, a şi fost imaginea brandului. Licitaţia începe de la suma de 300 de lei.

Cum poţi licita

Trimite un SMS la numărul de telefon 0729.729.200 (apel cu tarif normal), de luni până sâmbătă la miezul nopţii, cu suma pe care o oferi pentru obiectul licitat în săptămâna respectivă. Urmăreşte zilnic în Libertatea la ce sumă a ajuns licitaţia. În ziarul de luni vom anunţa câştigătorul şi suma oferită, precum şi noul obiect scos la licitaţie.

Citește mai multe despre Ajută Copiii pe Libertatea.

Comentarii