Filmul publicat de Anonymous are șase minute, iar celebra voce distorsionată, vorbește despre criza nucleară din Coreea de Nord și susțin că evoluția situației din zonă prezintă toate semnele izbucnirii unui nou război mondial.

„Ies la suprafață toate semnele unui război iminent în Peninsula Coreei. Fiecare țară își mută strategic piesele în teritoriu. Însă spre deosebire de alte războaie, deși vor fi și trupe terestre detașate în teritoriu, această bătălie va fi, cel mai probabil, una brutală și rapidă. De asemenea, va fi devastatoare la nivel global, economic și va avea un impact negativ asupra mediului înconjurător. Acesta va fi un război real, cu consecințe la nivel mondial. Sunt trei superputeri în acest conflict, iar celelalte națiuni vor fi obligate să aleagă de partea cui vor fi”, afirmă unul dintre hackeri, purtând celebra mască a lui Guy Fawkes.

Criza din peninsula Coreea a escalat în utlima perioadă, după ce Phenianul a efectuat mai multe teste balistice, Donald Trump a trimis un portavion în Marea Japoniei, iar scutul antirachetă din Coreea de Sud a devenit operațional. Este posibil ca situația să se compice și mai mult după alegerea lui Moon Jae-in președinte al Coreei de Sud și schimbarea poziției Seulului față de Kim Jong-un.

Vorbind despre situația din Asia și Pacific, Anonymous susține că administrația condusă de Donald Trump a transformat Australia într-o zonă „strategică din Oceanul Indian”.

Citește și: Pedofilul care a abuzat sexual o fetiţă de trei ani, prins cu ajutorul Anonymous. Hackerii au spart un site pornografic și au trimis informații la FBI

Urmărește-ne pe Google News