Dramă pentru o familie din Cucuieţi, Bacău, care de câteva zile veghea la căpătâiul unei bătrâne de 86 de ani. Femeia era pe patul de moarte, astfel că rudele i-au aprins o lumânare, potrivit tradiţiei creştine.
În noaptea de marţi spre miercuri însă, în timp ce fiica bătrânei a rămas să o vegheze, se pare că aceasta ar fi aţipit, iar lumânarea a căzut de pe masă şi a provocat un incendiu. În ultima clipă, femeia a apucat să se salveze, însă pe mama sa nu a mai putut să o scoată din flăcări, iar bătrâna a ars de vie.
“O s-o am pe conştiinţă până o să mor eu. Era bolnavă, eu am încercat să intru după ea, dar erau flăcări mari şi nu se mai putea face nimic”, a povestit Toader Adam, fratele victimei.

Flăcările s-au extins şi la vecini

Nici intervenţia lui, nici cea a pompierilor nu a oprit incendiul, care s-a extins cu repeziciune şi la anexe, astfel că au murit mai multe animale şi din ogradă, dar şi de-ale vecinilor. Abia după şase ore flăcările au fost stinse.
“În urma intervenţiei a fost descoperită şi o victimă, o bătrână, care nu a reuşit să se salveze. Cauza probabilă a incendiului este flacăra lumânării”, a declarat cpt. Alexandru Balica, ofiţer relaţii publice la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.
FOTO: Deşteptarea

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni