MENIU CAUTĂ
28 Oct. 2014 07:32 , de Alina Serea

ARSENIE BOCA a lăsat CU LIMBĂ de MOARTE: Dacă nu alăptaţi copiii, veţi alăpta CANCER! Ce spune mai departe e CUTREMURĂTOR

Distribuie

Preotul a lăsat printre învăţăturile sale şi sfaturi pentru toate mamele. Potrivit părintelui, citat de culturalbzi,  acestea trebuie să-şi alăpteze copii altfel se vor îmbolnăvi mult mai uşor.
„Dacă nu alăptaţi copii, veţi alăpta cancer!” „Nu creşteţi câini, creşteţi copii. Nu vreţi copii? Trăiţi ca fraţii”
Arsenie Boca a vorbit şi despre avort, pe care îl consideră un păcat capital.

„E ucidere la mijloc, nu e ceva mai uşor. E păcat strigător la cer. Ascultaţi toţi cu luare aminte. Sângele lor strigă răzbunare. De aceea nu vei avea noroc cu ceilaţi, ci plâns şi jale. Răzbunarea sângelui vărsat se face fără milă, ori că îţi ia Dumnezeu şi pe ceilalti, ori vor cere însăşi capul mamei. Știți bine că această se întâmplă la multe atunci pe loc. Iar această așa se tocmește, că atâta supărare vei avea în casă încât îți pierzi cumpătul și uiți de marea milă a lui Dumnezeu ce o are cu toți păcătoșii. Și se apropie diavolul de ține și-ți bagă-n cap gândul să-ți iei lumea în cap și să-ți faci capătul. Asta e glasul împotrivă tuturor celor ce fac așa. Mare ispitire pățesc mamele care au ucis copii. Iar dacă vrei să scapi tu și ceilalți copii pe care i-ai făcut trebuie să pui în loc tot atâția copii ai altor femei sărace și să-i botezi. Iar dacă nu, ia-i și botezați gata căci știe Dumnezeu cât te mai ține. Și să grijești de dânșii că și de copiii tăi, cu îmbrăcăminte și încălțăminte frumoasă, bani de școală, până-s în stare să-și câștige singuri pâinea. Și ce scoți din copiii tăi aceea să iasă și din aceia. Iar toate necazurile ce le vei avea în vremea asta fie pentru ei fie de la ei să le rabzi toate nădăjduind milă lui Dumnezeu, că-ți va ierta păcatul. Căci prin răbdare ispășești păcatul. Iar milostenia cu osteneală biruie înaintea judecății.”
 

Citește mai multe despre Arsenie Boca pe Libertatea.

Comentarii