Au furat un bilet câștigător la pariuri. Totul s-a aflat după ce s-au certat

19 mai 2017 19:44

Un elev de liceu şi un student din Târgovişte sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt, după ce elevul a sustras din casa unui coleg un bilet câştigător la pariuri sportive, iar studentul, fiind major, a încasat banii.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Târgovişte au întocmit un dosar penal pe numele a doi tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt, scrie reporterpenet.ro.

Concret, unul dintre ei, elev la un liceu, este cercetat pentru că a furat de la un coleg un bilet câştigător la pariuri sportive, în valoare de 1.091 lei, iar celălalt, student, pentru că a ridicat banii de la casa de paruri.

„Profitând de neatenția colegului, bănuitul ar fi sustras un bilet de pariuri sportive câștigător, în valoare de 1.091 de lei, bani pe care i-ar fi încasat cu ajutorul unui student. Ulterior, bănuitul ar fi efectuat o filmare pe care a distribuit-o pe o rețea de socializare, prin intermediul căreia susținea că este amenințat și agresat de colegul cu care absentase de la cursuri”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

După ce poliţiştii au intrat pe fir şi au deschis o anchetă în acest caz, elevul care a furat biletul şi studentul şi-au recunoscut faptele şi au dat proprietarului biletului suma de bani câştigată la pariuri.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro