De Mihai Niculescu,

Intenția Primăriei Municipiului București se regăsește pe ordinea unui proiect de hotărâre, aflat pe ordinea de zi de joi a Consiliului General al Municipiului București, arată Mediafax. Doar dacă acesta va fi aprobat răgazul va fi acordat STB.

Prin Hotărârea CGMB din 22.02.2018 s-a aprobat preluarea imobilului, situat în Şoseaua Pipera nr.55, sector 2, din administaţia Regiei Autonome de Transport Bucureşti – actuala societate de Transport Bucureşti, în vederea realizării obiectivului de tip investiţii „Spitalul metropolitan”. Prin aliniatul 3 din Hotărârea mai sus menţionată, s-a aprobat relocarea activităţii desfăşurate, în termen de 12 luni de la intrarea în vigoare a hotărârii, la alte amplasamente care vor fi identificate ulterior”, se arată în expunerea de motive.

În consecință Primăria solicită încă o perioadă de 12 pentru relocarea Autobazei din Pipera.

Societatea de Transport Bucureşti STB SA anunţă că se află în imposibilitatea relocării activităţii într-o locaţie ce beneficiază de infrastructura corespunzătoare desfăşurării activităţii de transport public de călători. În acest sens, având în vedere necesitatea desfăşurării în bune condiţii a activităţii de prestare a serviciului de transport public de călători se impune prelungirea termenului de relocare a activităţii desfăşurate în cadrul Autobazei Societăţii de Transport Bucureşti, situate în Şoseaua Pipera nr. 55, sector 2”, se arată şi în raportul de specialitate al proiectului.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Autobuzele Otokar sunt menționate expres în argumentele amânării termenului.

Având în vederea parcul circulant aflat în exploatarea Societăţii de Transport Bucureşti STB SA aflat în continuă creştere, având în vedere intrarea în exploatare eşalonată a celor 400 de autobuze Otokar achiziţionate de către Municipiul Bucureşti, raportat la numărul şi capacitatea autobazelor de care dispune, anterior preluării imobilului, este necesară relocarea activităţii într-o locaţie corespunzătoare (…) Astfel, în prezent, STB se află în imposibilitatea relocării activităţii într-o locaţie ce beneficiază de infrastrctura corespunzătoare desfăşurării activităţii de transport public de călători”.


Citește și:


 

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense