MENIU CAUTĂ

Alt autobuz Otokar a rămas în drum. Tehnicienii s-au chinuit patru ore să-l repare

Distribuie

Încă un autobuz Otokar recent cumpărat de Primăria Capitalei a rămas în drum. Defecțiunea s-a produs pe linia 336, vineri, iar autobuzul nu a mai putut pleca din stație. Călătorii au coborât în stația Carol Davila, în zona Eroilor, iar tehnicienii s-au chinuit patru ore să-l repare. Nu au reușit însă, cu toate că o echipă din Turcia venită să remedieze defecțiunile din ultima perioadă a ajuns cu piese de schimb.

Autobuzul Otokar de pe linia 336 a rămas pe loc vineri, în jurul orei 16. O echipă de service din Turcia a adus piese, chiar şi o pedală de acceleraţie, dar nu a putut să-l repare, arată Digi24, astfel că autobuzul aflat în garanție a plecat tractat cu o autospecială de mare putere.

Călătorii au sesizat probleme cu autobuzele noi chiar din prima zi când au fost date în folosință. În decembrie un autobuz Otokar s-a defectat pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. La scurt timp, altul a fost inundat cu apă clocotită de la instalația de încălzire după ce un furtun a cedat. Unul dintre autobuzele noi s-a stricat chiar în prima zi pe traseu, pe 1 decembrie. Ușa de la cabina șoferului a rămas blocată.


Citește și: Prin țevile ruginite ale RADET se scurg 200.000 € zilnic! Avem documentul care arată colapsul Regiei de distribuție a agentului termic


 

Comentarii