De Dragoș Tănase,

Duminică, în jurul orei 11.45, băiatul de 5 ani a găsit o armă în casa sa din Fort Worth, la vest de Dallas, şi l-a împuşcat pe fratele său de 4 ani, care a murit ulterior la spital, din cauza rănilor suferite, a anunţat poliţia locală, citată de Newsweek.com.

Nu este clar dacă incidentul a fost accidental sau unul intenționat.

Câteva ore mai târziu, un băiat de 6 ani a fost rănit grav, în oraşul vecin Arlington, după ce a fost împușcat în cap de fratele său mai mare.

În SUA, 30% dintre adulţi susţin că deţin cel puţin o armă.

Mai mulţi copii se jucau într-o cameră, când un copil de aproximativ zece ani a găsit o armă, a îndreptat-o asupra celui de 6 ani şi a apăsat pe trăgaci, a relatat Christopher Cook, un responsabil al poliţiei din Arlington citat de Dallas Morning News.

Rănit la cap, băiatul este într-o stare critică. O fetiţă de trei ani a fost rănită mai uşor de fragmente de glonţ, relatează ziarul.

Un adolescent prezent în casă a explicat poliţiei că arma îi aparţinea, iar părinţii au negat că ştiu despre acest lucru. Anchetatorii încearcă să stabilească cum şi-a procurat arma.

Tot la Arlington, o fetiţă de opt ani a fost rănită la fese duminică de tirul unei arme semiautomate care fusese furată, potrivit sursei citate.

Potrivit părinţilor ei, ea s-a aşezat pe armă şi aceasta s-a declanşat. Poliţia încearcă acum să clarifice dinamica acesti caz.

Duminică dimineaţă, o fetiţă de 14 ani, rănită de un glonţ, a fost transportată şi ea la un spital din Fort Worth, potrivit postului CBS, care nu a oferit mai multe detalii.

Citeşte şi:

O adolescentă acuzată că și-a îngropat bebelușul de viu în spatele casei a scăpat de închisoare

O mireasa însărcinată a suferit un AVC și a murit în drum spre altar. Copilul ei a fost salvat în urma unei operații de urgență

Fetiţă de nouă ani, decedată într-un accident rutier provocat de mama sa

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.