Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Băiețelul lui Kamara, la a șasea intervenție cu celule stem. „Vom face o operație de alungire de mușchi, în Spania”

Băiețelul lui Kamara, la a șasea intervenție cu celule stem. „Vom face o operație de alungire de mușchi, în Spania”

Băiețelul lui Kamara nu a scăpat încă de probleme. Leon se pregătește pentru a șasea operație, care va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, urmând ca apoi acesta să ajungă în Spania, pentru o altă intervenție.

De Livia Lixandru,

Artistul a făcut mărturisiri emoționante despre perioada de recuperare a copilului său.

„Acum a evoluat mult mai mult după cinci intervenții cu celule stem. Au îmbunătățit partea cognitivă și poate să lucreze mai bine la kinetoterapie. De la prima intervenție a înțeles că face un tratament. După a treia intervenție s-a ridicat singur în fund.

După toată treaba asta, la a cincea intervenție nu s-a mai ridicat singur. Își dă seama și de capacitățile lui și dacă ar fi să cadă știe că nu ar putea să se ridice mereu.”, a declarat Kamara, la Angeția Vip, potrivit Spynews.

Kamara a mărturisit  că cea de-a șaptea operație va costa  cel mai probabil, 10.000 de euro, însă interpretul este dispus să facă orice pentru ca Leon să fie un copil normal și să poată merge singur.

Băiețelul lui Kamara face a patra intervenție.

„Progresele îți dau și mai multă putere. La el cât de mic ar fi progresul îmi dă și mai multă putere să fiu lângă el. Și acum se uită la noi. Luna aceasta Leon va face o intervenție la sfârșitul lunii octombrie pentru a șasea intervenșie cu celule stem, apoi vom face o operație de alungire de mușchi, în Spania.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Și dacă totul merge bine continuăm kinetoterapia și fizioterapia. Cea de-a șaptea intervenție poate duce la 10.000 de euro”, a mai spus Kamara pentru sursa citată.

Ce este paralizia cerebrală

Paralizia cerebrală (CP) este o tulburare cronică de postură și de mișcare provocată de leziunea sistemului nervos central.

CP consta în mișcări reflexe involuntare și contracții (spasme) musculare care pot afecta o regiune, jumătate de corp sau corpul în totalitate.  O serie de afecțiuni ca retardarea mintală, crizele convulsive sau disfuncții vizuale și auditive sunt frecvent asociate cu paralizia cerebrală.

Paralizia cerebrala este consecința lezării sau dezvoltării anormale a sistemului nervos (creierului). În majoritatea cazurilor nu se cunoaște cauza. Leziunea sau disfuncția poate surveni în timpul sarcinii, în timpul nașterii sau în primii 2-3 ani de viață, potrivit sfatulmedicului.ro.

Close
Închide
  Close