MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 12:12

Mutilau oameni pentru a lua banii de pe asigurări! Descoperirea șocantă făcută de autorități

Distribuie

Poliția italiană a identificat o bandă de sicilieni care mutila oameni pentru a lua banii de pe asigurările de sănătate. În jur de 70 de persoane au avut mâinile sau picioarele mutilate pentru ca grupara infracțională să obțină sute de mii de euro despăgubire, scrie The Guardian.

Victimele grupării siciliene erau racolate din rândul oamenilor străzii sau dependenților de droguri, care se ofereau voluntar pentru acest lucru în schimbul unei sume de bani.

Membrii grupării lăsau greutăți de 25 kg pe membrele victimelor pentru a părea că au fost implicate într-un accident rutier.

Carabinierii au arestat 11 persoane în acest caz, printre suspecți se numără și o asistentă medicală la un spital din Palermo. Aceasta este acuzată că a obținut anestezice ușoare de la locul său de muncă, pentru a le administra victimelor.

Potrivit procurorilor, greutățile folosite sunt similare celor folosite în sălile de sport și erau aruncate peste un braț sau picior imobilizate între blocuri de ciment.

După ce le erau mutilate membrele, victimele erau duse la spitale, unde erau complici care se ocupau de aceste cazuri.

După ce victimele erau de acord cu ceea ce le propuneau infractorii, aceștia primeau câteva sute de euro, în timp ce membrii grupării infracționale obțineau sute de mii de euro. De exemplu, pentru un braț sau un picior distruse într-un accident, firmele de asigurări plăteau până la 150.000 de euro, a explicat un reprezentant al poliției locale.

Anchetatorii încă încearcă să determine cât de mulți bani fuseseră fraudați și de cât timp funcționa această schemă.

SkyTG24 TV a spus că în prezent se știe de aproximativ 70 mutilate.

Ancheta a fost demarată după ce în ianuarie 2017 a fost descoperit pe o stradă din Palermo trupul unui tunisian. Inițial s-a crezut că acesta a fost victima unui accident rutier, dar mai târziu s-a stabilit că el a murit în urma unui atac de cord după ce membrele i-au fost zdrobite.


Citește și: EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă de la Montreal. Jucătoarea a părăsit terenul în scaun cu rotile


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii