Băsescu: „E pentru prima oară când sunt alegeri şi eu n-am nicio treabă”

20 octombrie 2008 16:09

Traian Băsescu a declarat la Damasc, într-o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Siria, că, pentru prima dată de când se află în politică, sunt alegeri şi nu are nicio treabă, alegerile prezidenţiale fiind în 2009. „Nu pot face niciun pronostic cine va câştiga alegerile”, a spus Băsescu, primind aplauze din partea celor aproximativ 200 de români din diaspora. „Pot să vă spun că sunt un preşedinte relaxat.

0-99881-basescuu.jpgTraian Băsescu a declarat la Damasc, într-o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Siria, că, pentru prima dată de când se află în politică, sunt alegeri şi nu are nicio treabă, alegerile prezidenţiale fiind în 2009. „Nu pot face niciun pronostic cine va câştiga alegerile”, a spus Băsescu, primind aplauze din partea celor aproximativ 200 de români din diaspora. „Pot să vă spun că sunt un preşedinte relaxat. Nu am şi eu alegeri, deci privesc aşa, mai de sus. E prima dată când sunt alegeri şi nu am o treabă. De data asta sunt relaxat”, a continuat şeful statului.

Traian Băsescu a profitat de ocazie să critice clasa politică din România. „Lumea politică a intrat în alegeri, toată lumea aruncă cu bani. O să facem faţă până la urmă”, a spus Băsescu, precizând că „aşa este peste tot, excese de bani care se duc către populaţie”. „Nu este un rău că primeşte populaţia, important este cum îi cheltuim”, a mai spus el.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro