MENIU CAUTĂ
11 Mai. 2012 08:30 , de Anamaria Lembrau

BOC, LOVITURĂ ÎN PLINĂ FIGURĂ! Blaga, prezentat la scenă deschisă drept „viitorul preşedinte al PDL”

Distribuie

Vasile Blaga, preşedintele Senatului şi şeful de campanie al PDL pentru alegerile locale din 10 iunie, a participat la Oradea la lansarea candidaţilor organizaţiei judeţene a partidului la funcţiile de primari şi de preşedinte al Consiliului Judeţean.
Primarul din Vaşcău, Florin Porge, candidat pentru un nou mandat, l-a prezentat pe Vasile Blaga drept „viitorul preşedinte al PDL”, scrie Mediafax.
„Vă rog să aveţi încredere în Partidul Democrat Liberal, vă rog să aveţi încredere în părintele PDL din Ardeal, vă rog să aveţi încredere în viitorul preşedinte al Partidului Democrat Liberal”, a spus, la tribună, Porge.
Vasile Blaga a răspuns că nu este momentul „socotelilor” cu trecutul: „Domnule primar, toate la timpul lor! Acum trebuie să câştigăm alegerile! Nu e timp să ne socotim în spate şi să vedem ce nu am făcut bine, căci sunt şi lucruri pe care nu le-am făcut bine. Dar eu nu pot decât să vă mulţumesc dumneavoastră, Partidului Democrat Liberal, că m-aţi onorat din nou cu conducerea campaniei electorale, chiar dacă eu sunt simplu membru de partid. Nu-mi trebuie funcţie să vă conduc. Eu sunt simplu membru al Partidului Democrat Liberal şi asta nu mă împiedică să fiu respectat şi de dumneavoastră, dar şi de adversari”, a spus Vasile Blaga.
 

Citește mai multe despre PDL (Partidul Democrat Liberal) pe Libertatea.

Comentarii