MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 19:20 , de Cristina Sterian

Bolnav psihic salvat din zăpadă de jandarmi, la Focșani. Tânărul era la bustul gol, desculț și cu pantaloni de pijama/ FOTO

Distribuie

Un tânăr de 28 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a fost salvat din zăpadă, miercuri, de către jandarmii din Focșani. Bărbatul era la bustul gol, îmbrăcat doar cu pantalonii de pijama și desculț. În aceeași zi, jandarmii vrânceni au salvat și un bătrân de 83 de ani, care consumase alcool și zăcea în zăpadă de o oră.

Miercuri, în jurul orei 13.00, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil au fost sesizaţi că un bărbat se plimbă dezbrăcat pe o stradă din Focșani. Deplasați de urgență la fața locului, jandarmii focșăneni au găsit în zona „Doi Stejari' un tânăr de 28 ani, în bustul gol, îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de pijama şi neavând nimic în picioare. Tânărul era incoerent în vorbire şi gesturi și nu a putut da detalii despre prezenţa sa pe stradă.

Jandarmii l-au dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vrancea pentru îngrijiri medicale de specialitate. Din verificările ulterioare a reiești că tânărul este cunoscut cu boli psihice.

Tot miercuri, în jurul orelor 14.00, jandarmii montani din cadrul Jandarmerei Montane Soveja au fost sesizaţi că în zona Rucăreni,, din comuna Soveja, se află o persoană căzută în stradă. Ajunși la locul indicat, jadarmii vrânceni au găsit un bătrân de 83 de ani întins pe jos în zăpadă. Ei au constatat că bătrânul zăcea în zăpadă de aproximativ o oră și era sub influența alcoolului.

Jandarmii l-au condus la autospecială pentru a se putea încălzi, în acelaşi timp fiind solicitată o ambulanţă SMURD, pentru a-i acorda bătrânului îngrijirile medicale de specialitate şi pentru a-l transportala spital.

Citește și: PSD se reunește în forul de conducere: Evaluarea secretarilor de stat și poziționarea în scandalul DNA, pe agendă

Loading...
Comentarii