De Răzvan Mihalașcu,

Mai multe echipe de Poliție și de Ambulanță au fost trimise la fața locului. Medicii au fost nevoiți să constate decesul lui Bradley Welsh care a suferit răni „incompatibile cu viața” în zona capului, relatează The Sun.

„Rudele lui Bradley au ajuns imediat la locul tragediei după ce nu au reușit să ia legătura cu el prin telefon. Erau foarte îngrijorate”

„Paramedicii au intervenit, însă el a murit pe stradă, nu a supraviețuit pentru a fi transportat la spital”, a mărturisit un apropiat al familiei, conform sursei citate.

Localnicii spun că sunt îngroziți după ce au văzut polițiști înarmați pe străzile din apropierea apartamentului lui Bradley Welsh.

„Am fost înștiințați despre tulburarea liniștii publice pe strada Chester din Edinburgh, miercuri, în jurul orei 20. Când au ajuns la fața locului, serviciile de intervenție au găsit pe stradă un bărbat rănit grav care, din păcate, s-a stins din viață. Moartea lui este considerată suspectă, iar ancheta continuă”, au precizat polițiștii scoțieni.

Bradley Welsh avea 42 de ani.  Actorul a devenit cunoscut datorită rolului din filmul „Trainspotting 2″. De asemenea, Welsh a fost și campion la box, la categoria ușoară. În 2009, actorul a apărut în serialul documentar „Danny Dyer’s Deadliest Men”.

Atunci când a fost distribuit în filmul „Trainspotting 2”, Welsh nu era actor şi avea probleme cu legea deoarece era membru al unei grupări ultras.

În ultimii ani, Bradley Welsh încerca să aibă un rol pozitiv în comunitatea sa. Și-a deschis o sală de box prin care voia să-i ajute pe tineri să nu aibă probleme cu legea și a participat la mai multe proiecte caritabile.

sursă foto: Twitter


Citește și:

OPINIE | Tolo: „Prin înlocuirea lui Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea, PSD trece de la scrimă la un duel cu aruncătorul de flăcări”


 

Ce apariție! Simona a purtat un accesoriu de peste 50.000 de euro la plecarea spre Turneul Campioanelor
GSP.RO

Ce apariție! Simona a purtat un accesoriu de peste 50.000 de euro la plecarea spre Turneul Campioanelor

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile
HOROSCOP

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile