MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Brokerul Cristian Sima a dat PRIMELE DECLARAȚII: ”Sunt pe o insulă! Îmi e frică pentru viaţa mea”

Distribuie

Cristian Sima, brokerul din Sibiu care a fugit cu banii clienților, iar de zece zile nu a mai fost de găsit, a făcut primele declarații la Realitatea TV. El a recunoscut că a pierdut banii clienţilor, în jur de 2 milioane de euro şi 2 milioane de dolari, și a mărturisit că se teme pentru viața lui.
”Sunt pe o insulă. Aşa cum am declarat, am pierdut banii clienților. Nu am plecat cu niciun ban, nu am niciun ban în niciun cont ascuns. Toate conturile sunt declarate. Toată nebunia asta aţi creat-o dumneavoastră presa. Eu am plecat pentru că eram cu presiunea ajunsă la maxim. Am pierdut cam două milioane de euro şi două milioane de dolari. Am tranzacţionat prost şi am pierdut. Îmi este frică pentru viața mea. Imi este frică efectiv fizic. Nu am nicio boală. Am făcut tranzacţiile de capul meu şi nu este nimeni implicat de la WBS.
Toată vina îmi aparţine. Am răspunderea morală pentru ce am făcut. Primesc amenințări. O să cedez nervos. Pierderile au apărut în luna mai, când am investit la bursa din Sibiu. Clienții mei sunt oameni importanți în România. Sunt într-o țară, bine-mersi, într-o țară arhicunoscută. V-am dat numărul de telefon, puteți lua prefixul și afla unde sunt. Nu am bani de la cămătari. Am un credit la o bancă italiană, atât. O să vă spun cum am fost președinte la Sibex, despre alegerile de la bursă. Nu poate să plece cineva, fără să știe nimenui de el? Nu am plecat cu nici un ban. Am plecat pentru că anticipasem că va fi acest scandal.  Pentru imaginea mea nu se mai poate face nimic. Credeți că dacă vin cu patru milioane se va repara imaginea mea. Da, sunt în Islanda (ţară insulară, n.r.). Sunt la Reykjavik. Nu știu când o să mă întorc. Nu vin în țară, momentan scriu ce am de scris. Oricum se afla unde sunt: am luat un bilet de avion, sunt în spațiul Schengen. Am vrut doar să câștig timp. Am închiriat o garsonieră un pic mai mare. Vreau să scriu toată povestea pieții de capital, se va afla asta oricum, chiar dacă eu o să mai fiu sau nu o să mai fiu. Mă simt mai protejat aici„, a declarat Sima la Realitatea TV.
Reamintim că Sima a fost demis marți, 9 octombrie, din fruntea Bursei Sibiu, iarde 12 zile nu a mai putut fi contactat de colegi. Majoritatea clienților săi bănuiesc că acesta ar fi fugit cu banii, ori i-a pierdut la bursă. Polițiștii s-au autosesizat în cazul Sima și au demarat o anchetă.
Citește și:

DE NECREZUT! Cel mai căutat om din ROMÂNIA, CRISTIAN SIMA, se află în ISLANDA? Vezi ce face acolo!

Scrisoarea a III-a de la CRISTIAN SIMA: „Nu am fugit, nu mă ascund, sunt înregistrat la această adresă cu nume şi prenume”

Dan Negru, supărat din cauza „brokerului șmecher și escroc” Cristian Sima

PRIMA IPOTEZĂ: Unde ar fi fugit brokerul Cristian Sima

Fostul şef al Bursei din Sibiu RECUNOAŞTE că A PIERDUT BANII: „Moral sunt responsabil în totalitate de pierderile clienților”

Marie-Rose Mociorniţă, una dintre persoanele care apar pe lista mega-ţepei VIP, dată de Cristian Sima: «O hahaleră, a mai făcut figura asta şi în Italia»

Irina Schrotter, PĂGUBITĂ de Sima: „Am pierdut mulţi bani”

Tudor Chirilă, despre cazul Sima: „Eram şi încă sunt prieten cu el. Vreau să cred că nu este adevărat”

Daniel Dăianu, Puiu Popoviciu şi Tudor Chirilă, printre cei păgubiţi de Cristian Sima

BOMBĂ în LUMEA FINANCIARĂ! Directorul Bursei Sibiu, DISPĂRUT! A fugit cu banii?

Citește mai multe despre Cristian Sima pe Libertatea.

Comentarii