07 Ian. 2018 14:56

Un alt caz de pedofilie în București, în 2015. Poliția nu l-a prins nici acum pe agresor

Distribuie

Un alt caz de pedofilie în București, în 2015. După cazul de pedofilie din cartierul bucureștean Drumul Taberei, acum un alt tată susţine că, în urmă cu doi ani,  un bărbat necunoscut ar fi urmărit-o pe fiica sa, care era împreună cu două prietene, şi le-ar fi agresat sexual pe copile.

Şi mai grav, tatăl fetei spune că a depus plângere la poliţie acum doi ani când s-au întâmplat faptele, însă agresorul nu a fost prins nici până acum, deși au existat și în acest caz imagini video, la fel ca în cazul pedofilului din cartierul Drumul Taberei.

Dar nici măcar pedofilul din Drumul Taberei nu a fost prins de polițiști. Bărbatul e acuzat că a agresat sexual, în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, doi frați –  fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani.

În ceea ce privește cazul din urmă cu doi ani, mai precis în data de 18 octombrie 2015, în jurul orei 15.00, iată ce a povestit tatăl uneia dintre fete, pentru Digi 24:

„Copilul a venit şi a anunţat că cineva a intrat cu ei în lift şi la ieşire din lift a fost ciupit de obraz, de nas. Ulterior, am început întrebările mai insistent: E vecin? Îl cunoşti? Nu-l cunoşti? L-ai mai văzut? Cum a ajuns în lift? Mi-a povestit că ele au plecat din casă, au intrat în lift de la etajul 6. Bănuiesc că el era la etajul 7, că la parter a ieşit după cum rezultă şi din filmări, a ieşit cu ele din lift. Următorul pas a fost să merg direct la camere după poveştile amănunţite şi spunându-mi că pe una din fete a pupat-o. Atunci am realizat tragedia, am mers la camere. Am descărcat filmările. S-a văzut tot pe filmări, cum le-a urmărit, având mai multe camere, am putut privi din mai multe unghiuri. Am văzut că au fost urmărite. Copilul venise acasă să-şi schimbe rolele şi urmând să iasă la joacă în parc. După aceea, am fost la Poliţie, la secţia 16, am făcut reclamaţie. S-au făcut cercetări. Până în momentul de faţă nu avem niciun răspuns. Ideea e că ele au urcat singure. Pe camere se vede cum el aşteaptă, se uită la lift să vadă etajul. Liftul îţi arată la ce etaj urci. El aştepta pe scări, mai sus un pic, după ce au intrat ele în lift. A văzut etajul 6. S-a dus la un etaj mai sus, la 7. Eu am petrecut copiii la uşă. Şi-au schimbat rolele, au ieşit şi am închis uşa. Moment în care cred că el a coborât de la 7 foarte repede. Până s-au închis uşile, el a avut timp să coboare repede şi să tragă uşile, să blocheze liftul. Au fost speriate la momentul ăla când s-a întâmplat. Au fost foarte speriate, de aceea copilul meu a şi povestit ce s-a întâmplat. Noi avem un gang aici la bloc şi el le-a preluat din gang. Cred că le pierduse. Erau urmărite de mai mult timp. Erau la o colegă, apoi la o prietenă de a fetei şi dup-aia au venit la mine. Trecând prin gang, atunci le-a reperat şi a plecat în urmărirea lor'…

Astfel, se poate observa cum bărbatul o pipăie pe una dintre fete şi o sărută pe o alta.  Reprezentanţii poliţiei nu au comentat până acum acest caz, precizează sursa citată.

Un pedofil francez, arestat la Dej. Și-a racolat victimele, în 2017, între Crăciun şi Revelion.


Citește și: Peste 1.500 de ortodocși pe rit vechi petrec Crăciunul pe Valea Prahovei. Cât au plătit pentru distracție

VIDEO/Președintele CNAS: Finanțarea sănătății este insuficientă. Vrem servicii medicale de calitate, dar închidem ochii, cu ipocrizie, la cât plătim


Loading...
Comentarii