Mergi direct la conținut »
Buletinele de vot au început să fie distribuite la secțiile de votare
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Buletinele de vot au început să fie distribuite la secțiile de votare

Buletinele de vot au început să fie distribuite la secțiile de votare

Sacii cu buletine de vot pentru alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție organizate duminică au început să fie distribuite la secțiile de votare din toată țara.

Poliţia Capitalei a anunțat, sâmbătă, că a început deja transportul buletinelor de vot către secţiile din Bucureşti, iar echipajele de poliţie testează toţi şoferii cu aparatul alcooltest şi verifică documentele maşinilor.

„Poliţia Capitalei acţionează în aceste zile cu peste 2. 200 de poliţişti, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne. La acest moment, începe transportul buletinelor de vot către secţiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti. Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport”, a declarat Diana Sarca, reprezentantul Poliţiei Capitalei.

După ce buletinele de vot ajung în siguranţă la secţiile organizate, poliţiştii vor asigura paza secţiilor de votare.

Duminică vor avea loc alegerile europarlamentare, organizate în acelaşi timp cu referendumul pentru justiţie, cetăţenii urmând să voteze în aceleaşi secţii, pe buletine separate.


Citește și: Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai


 

Close
Închide
  Close