Elena Alexandru, 17 ianuarie 1960, ora 12.30, Ploiesti. Capricorn cu ascendent in Taur. O fire vesela, placuta, joviala, norocoasa, cu multe calitati partial descoperite. Impune prestanta prin felul in care priveste viata. Are convingeri puternice, ambitii inalte, dar poate atinge succesul real in cariera la varste inaintate. Exista riscul de divort sau de a avea probleme cu copiii, de-a lungul vietii.Planul sentimental nu este punctul sau forte – are parte de multe deceptii legate de increderea prea mare in barbati sau poate are si ea unele defecte in privinta seriozitatii si a implicarii intr-o relatie. 2007 este un an dificil, cu multe provocari de destin, mai ales in relatia cu sexul opus sau cu copiii, dar in care pot aparea si pro-bleme mai grave de sanatate. 2008 ii va oferi o sondare a fiintei sale. Va trai evenimente care o vor schimba profund si care-i vor da sansa unor noi inceputuri.


Radu Ilie, 2 noiembrie 1958, ora 4.00, comuna Bordei-Verde, Braila. Scorpion cu ascendent in Balanta. Un spirit agitat, dificil, preocupat in general de latura materiala a vietii – care poate fi marea sa reusita, va face din socializare, din armonizarea cu ceilalti, din relationarea cu lumea un scop in viata. Daca 2007 a fost un an in care a pus accent pe comunicare, pe largirea cercului de cunostinte si prieteni, pe gasirea unei cai eficiente de a se exprima la nivel mai larg, 2008 il va pune fata in fata cu interiorul sau, cu viata intima, cu viata de familie, cu ceea ce simte si ceea ce ii confera securitate emotionala. Va simti o mai mare nevoie de a prinde radacini si de a lega relatiile de familie.


Floriana Badica, 15 noiembrie 1965, ora 21.30, Craiova. Scorpion cu ascendent la granita dintre Rac si Leu. O fire rece, rationala, pentru care sentimentele nu sunt importante – sau le trece si pe acestea prin prisma ratiunii. Are o parere buna despre sine si are pretentii mari de la viata. Casnicia pare sa fie un punct sensibil al destinului sau, deoarece va trece prin incercari grele. Daca in 2007 a pus accent pe viata sentimentala, pe distractii, pe lucrurile frumoase, 2008 ii va cere sa se concentreze la tot ce inseamna responsabilitate, punandu-si energia in slujba altora: serviciu, ingrijirea celor fata de care si-a asumat sarcini, impunandu-si un regim de viata mai rigid, dar la care se poate adapta usor.


Stefan Nica, 4 septembrie 1988, ora 22.00, Targoviste. Fecioara cu ascendent in Taur. O personalitate instabila, cu multe complexe si inhibitii, greu de inteles. Pe plan sentimental poate cunoaste cele mai mari incercari ale destinului. Emotiv, confuz, retras, trebuie sa depuna mari eforturi pentru a-si atinge scopurile. 2007 este un an benefic in planul casti-gurilor financiare si al sexualitatii. Este si anul in care i se ofera sansa de a se intelege pe sine mai bine si de a scoate la iveala valori personale nedescoperite inca. ?ncepand din 2008, se poate spune ca devine mai matur, mai sigur de el si de ceea ce reprezinta in lume, depasind o parte din blocajele personale.


Aidar Denis Curtseit, 7 noiembrie 1975, ora 21.30, Medgidia, Constanta. Scorpion cu ascendent in Rac. Un spirit critic acerb, mai ales fata de cei pe care ii iubeste, daruieste totul atunci cand simte ca merita. E totusi o fire rece, rationala, distanta, ce incearca sa-si ascunda marea sensibilitate in spatele unei masti severe, ce impune respect. Poate cunoaste succesul in cariera, dorindu-si mereu sa fie primul. Daca in 2007 si-a concentrat atentia asupra lucrurilor frumoase si libere ale vietii – distractii, aventuri, sport, miscare, dragoste -, in 2008 trebuie sa imbrace haina omului matur si serios si sa-si asume responsabilitati in slujba altora. Serviciul va fi in prim-plan, cerandu-i sa depuna eforturi majore pentru a-si indeplini sarcinile asumate.


Maria Stroe, 20 mai 1964, ora 7.00, Roman. Taur cu ascendent in Rac. Preocupata de viata personala, de familie, de casa, de dragoste, este o fire rationala, exacta, o gospodina dedicata vietii de familie. Casatoria nu este un plan prea fericit al vietii sale, desi se va dedica rolului de mama si sotie cu seriozitate. Poate avea succes in plan financiar, mai ales prin intermediul sotului. 2007 este un an benefic la locul de munca sau pentru sanatate, iar din 2008 e posibil sa se puna mai intens problema unei mutari, a unei schimbari in viata de familie, poate direct legata de unele decizii profesionale. Nu este exclusa nici mutarea in alta localitate sau in alta locuinta.


Ionica Giorgiana Toporaste, 19 noiembrie 1987, ora 0.00, Craiova, Dolj. Scorpion cu ascendent la granita dintre Leu si Fecioara. O fire libera, vesela,  comunicativa, dornica sa socializeze, legata de familie, dar si atrasa de lumea larga. Poate cunoaste succesul in relatie cu strainatatea si chiar are sansa de a se muta peste hotare.
Anul 2007 i-a cerut o mai mare concentrare asupra vietii de familie si asupra sentimentelor sale. In 2008 va dori o eliberare de tot ce o tinea legata de casa, descoperind distractia, libertatea, iubirea, jocul, lucrurile frumoase ale vietii, dar pastrand permanent legatura cu responsabilitatile pe care si le-a asumat fata de ceilalti. Spiritul generos si altruist o va face ca, incepand cu anul viitor, sa se puna in slujba altora neconditionat.


Daniel Lucian, 17 noiembrie 1984, ora 8.30, Timisoara. Scorpion cu ascendent in Sagetator. O fire retrasa, care prefera sa stea in umbra, invaluit intr-o unda de mister. Œine mult la viata sa privata, pe care o pastreaza adeseori inchisa, departe de ochii lumii, fara a lasa pe nimeni sa se apropie. Anul 2007 a fost foarte important, pentru ca Jupiter a trecut  prin zodia sa ascendenta, dandu-i alt chef de viata, ajutandu-l sa iasa in fata, sa arate cine este si ce poate. Dar in 2008 va incepe sa se gandeasca la ceea ce-i inspira securitate materiala: bani, bunuri, investitii, valori. Preocuparea pentru latura materiala se va mentine pana prin 2009, cu sansa multor reusite financiare deosebite.


Acvaria
(
www.acvaria.com)
Astrologul Libertatii

Urmărește-ne pe Google News
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
GSP.RO
A înșelat-o vreme de 16 ani cu Vica Blochina, dar îi stă alături de peste 30 de ani. Cum arata soția lui Victor Pițurcă
ȘOC! Ce se va întâmpla cu Traian Băsescu după accidentul rutier în care a fost implicat! Totul e CLAR ACUM!
Playtech.ro
ȘOC! Ce se va întâmpla cu Traian Băsescu după accidentul rutier în care a fost implicat! Totul e CLAR ACUM!
ANAF angajează peste 200 de oameni. Ce salarii oferă
Observatornews.ro
ANAF angajează peste 200 de oameni. Ce salarii oferă
Horoscop 23 mai 2022. Berbecii se văd nevoiți să se ocupe de clarificarea unor probleme financiare, de plăți și economii
HOROSCOP
Horoscop 23 mai 2022. Berbecii se văd nevoiți să se ocupe de clarificarea unor probleme financiare, de plăți și economii
Atenție! Românii care pot face șapte ani de închisoare pentru o faptă ce pare desprinsă din Evul Mediu. Statul ia în sfârşit măsuri
Știrileprotv.ro
Atenție! Românii care pot face șapte ani de închisoare pentru o faptă ce pare desprinsă din Evul Mediu. Statul ia în sfârşit măsuri
"Soldaţii ruşi se comportă ciudat". Un ucrainean a făcut descoprirea stranie în locuinţa proprie imediat cum a intrat pe uşă
Orangesport.ro
"Soldaţii ruşi se comportă ciudat". Un ucrainean a făcut descoprirea stranie în locuinţa proprie imediat cum a intrat pe uşă
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“
PUBLICITATE
Deea Codrea: „Sustenabilitatea vine atunci când te cunoști“