Mergi direct la conținut »
Capul unui clan mafiot din New York a fost omorât în fața casei sale. "Franky Boy" Cali, împușcat și lovit de un camion
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Capul unui clan mafiot din New York a fost omorât în fața casei sale. „Franky Boy” Cali, împușcat și lovit de un camion

Francesco "Franky Boy" Cali, capul familiei Gambino ce face parte din Mafia din New York, a fost împușcat mortal miercuri seara în fața reședinței sale. Familia Gambino este una dintre cele cinci familii italiano-americane de mafioți din New York care acționează prin violență și extorsiune.

De Răzvan Mihalașcu,

În vârstă de 53 de ani, Cali a fost ucis miercuri, în jurul orei locale 21, în fața casei sale din cartierul Staten Island din New York.

Mafiotul a fost împușcat de cel puțin șapte ori și apoi a fost lovit de un camion albastru condus de agresor, spun surse neidentificate de Poliție, notează agenția Reuters, citată de Mediafax.

Familia Gambino este una dintre cele cinci familii italiano-americane de mafioți din York. Membrii clanului mafiot au fost acuzați de comiterea de crime și de infracțiuni de cămătărie, jocuri de noroc și distribuire ilegală de droguri.

Reprezentanții Poliției din New York susțin că deocamdată nu au fost făcute arestări în acest caz.

La începutul lunii martie, Marco Di Lauro, un lider al mafiei italiene, a fost prins de Poliție după ce a fugit de justiție timp de 14 ani. Tânărul de 38 de ani, care este fiul unui fost cap al clanului Camorra, mânca o porție de paste în momentul în care 150 de polițiști au descins pentru a-l aresta.

sursă foto: Twitter


Citește și:

BREXIT – Parlamentul britanic votează astăzi dacă UK iese din UE fără acord. Principalele scenarii după eșecul Theresei May

Fotbalul e pasiune, tot agricultura e baza! Țucudean își face abator, dar e supărat că nu prea găsește mână de lucru

COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!


 

Close
Închide
  Close