De Remus Vlad,

„Aștept ca Serviciul Omoruri să extindă cercetările față de toate situațiile în care există indicii că au fost (fapte) săvârșite de polițistul agresor și care nu au fost finalizate până acum. Aștept ca șeful acestui Serviciu să facă un pas în spate, ca și șeful de la Control Intern din cadrul Brigăzii Rutiere”, a spus Carmen Dan în conferința de presă.

Radu Gavriș a criticat modificările la Codurile Penale

În urmă cu câteva săptămâni, Radu Gavriș, șeful Serviciului ”Omoruri” din Poliția Capitalei, acorda un interviu în care vorbea tocmai despre faptele comise de pedofili și despre faptul că agresorii vor sta în fața victimelor sale la anchete, dacă modificările la Codurile Penale vor intra în vigoare.

„De curând a fost condamnat un pedofil care timp de 6 ani a acostat copii de 6-8 ani și le-a facut diferite avansuri pe stradă. Marea majoritate a probelor în acest caz au provenit de la camerele de supraveghere, care sunt martorul perfect. În cazul unui pedofil, a nu-l prinde la timp implică faptul ca alți copii să fie abuzați”, a spus Gavriș.