MENIU CAUTĂ

Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de numărul doi în FBI

Distribuie

Un investigator cu faimă al FBI a mărturisit că ura românii, pe care îi considera ”slinoși” descriindu-i cu multe alte epitete jignitoare. Peter Strzok este numărul doi în FBI, Biroul Federal de Investigații American, și a fost audiat mai bine de 10 ore în Senat. Totul a pornit de la implicarea acestuia în politică și campaniile electorale, iar convorbirile sale cu prietena lui au fost făcute publice. Într-una din acestea, Stork și prietena lui, Lisa Page, și ea consilier special al directorului adjunct al FBI, Andrew McCabe, numarul 2 la comandă, vorbesc despre români, pornind de la subiectul hackerului Guccifer, aflat o perioadă în custodia anchetatorilor americani.

Conținutul audierii din Senat și discuțiile dintre cei doi oficiali FBI au fost publicate pe facebook de jurnalista Sorina Matei.

Peter Strzok

Peter Strzok

”Peter Strzok: „Guccifer (hacker-ul roman, n.r.). Roman slinos…

Lisa Page: „Toti sunt”

Peter Strzok: „E amuzant sa privesti si sa te gandesti [text eliminat]. Nu e de mirare ca e asa necioplit dat fiind ca e…si acesti romani nu sunt macar tigani”

Lisa Page: „Serios acum, ii cam urasc. Sunt sigur [text eliminat] bine. Dar sunt un amestec din necinstea rusilor cu atitudinea de „mi se cuvine” a italienilor. Gretos!(Yuck, in original)”, a raspuns Page.

Peter Strzok:”Da. Nu am avut niciodata de-a face cu ei””

Lisa Page

Lisa Page

Trecand peste personajul Guccifer, pentru cine a urmarit audierea, a citit si mesajele dar si raportul Inspectoratului General nu ar trebui sa mire ca mandria FBI si consiliera numarului 2 din FBI, si ea in echipa Mueller urau pe toata lumea. E interesant insa ca la nivelul de top al FBI pana recent romanii au fost considerati ”slinosi”, ”gretosi” dar si un amestec intre necinstea rusilor si misecuvinismul italienilor. Totul bineinteleles a priori, chiar daca nu sunt ”tigani” si chiar daca nu ai avut niciodata de-a face cu ei.

Vreti sa vedeti cum gandeste cu adevarat si actioneaza ”partenerul strategic”, fostul establisment, the „so called deep state”? Cititi-l si urmariti-l pe Peter Strzok. ”Steaua FBI” tocmai si-a ucis cu pasiune institutia timp de 10 ore socand practic un Congres. La fel de interesant este cum in presa mainstream romaneasca nimeni nu a observat si nici nu a relatat despre parerile sincere ale seniorilor FBI despre romanii ”slinosi”, ”gretosi”, necinstiti ca rusii si tupeisti ca italienii. Cand e vorba de alte subiecte, acestea sunt gasite imediat” a scris Sorina Matei.


EXCLUSIV/ Camera Deputaților explică de ce nu a lăsat un interpret pentru surdo-muți să intre în Parlament


 

Comentarii