Cei care se şterg mai întâi pe păr sunt persoane cu o logică de excepţie, un simţ practic deosebit, dar…incredibil de plictisitori în pat. Sunt persoane care au visat la un moment dat la ţeluri înalte, pe care le-au uitat încet-încet, vărsându-şi acum amarul asupra omenirii. Pe plan profesional sunt angajaţi model, devotaţi, iar în plan sentimental sunt predispuşi să înşele folosind mai mereu scuza consumului de alcool. În mod ironic, deşi au o prezenţă fadă în viaţa sexuală a partenerilor din relaţia de lungă durată, devin adevărate „animale” în pat, în timpul aventurilor de-o noapte.
Oamenii care se şterg mai întâi pe urechi după ce ies din duş au senzaţia că se pricep perfect la a „citi” oameni, dar în realitate habar nu au. Se cred vicleni, dar nu sunt. Cred că dacă îşi pun mintea la contribuţie, pot realiza orice. Doar că…nu pot, de fapt. Cred că sunt sexy, dar nu sunt deloc atrăgători. Sunt supravieţuitori, dar lupta lor continuă nu are niciun fel de măreţie.
Cei care se şterg mai întâi pe faţă sunt oamenii care iau întotdeauna atitudine şi care fac diferenţa pe orice plan. Chiar dacă sunt într-o şedinţă de corporaţie plictisitoare, chiar dacă sunt la un biliard cu prietenii sau la o banală discuţie la cină, pe oamenii care-şi şterg faţa prima dată îi vei găsi mereu activi, în prim-plan, gata să aibă succes şi gata să-i împingă şi pe alţii spre ţeluri mai înalte. Cu toate astea, foarte multă lume nu-i place şi asta din cauza toleranţei lor senzaţionale la…orice. Suportă cele mai ciudate condimente, acceptă cele mai bizare complimente, nu se supără dacă le scrii cu MAJUSCULE şi acceptă, în principiu, cam orice.
Două lucruri se pot spune despre cei care se şterg mai întâi pe gât: sunt laşi, dar au, de obicei, voci bune şi talent la muzică. Se tem de aproape orice, ar apela la terapie psihologică non-stop dacă ar fi posibil însă nu învaţă niciodată nimic, şi nimeni nu se poate îndrăgosti cu adevărat de ei din pricina acestor griji patologice de care suferă. Cred că totul este o conspiraţie împotriva lor şi, da, deseori chiar aşa este.
Cei care îşi şterg întâi şi întâi pieptul după un duş sunt oamenii cei mai dulci şi tandri cu putinţă. Dar incredibil de creduli, ca să nu le spunem mai rău. Când ai nevoie de ajutor, oamenii care se şterg mai întâi pe piept vor fi acolo pentru tine. La fel, când vrei să găseşti pe cineva de care să profiţi, tot pe ei trebuie să-i ţinteşti. Zâmbesc mult, mult mai mult decât ar trebui, iar treaba asta devine foarte enervantă.
Te ştergi mai întâi pe abdomen? Hmm, s-ar putea să fii genul ăla de om pe care nimeni nu-şi doreşte să-l întâlnească, nesimţit şi lacom. Bine, la o beţie, eşti amuzant, ba chiar eşti recunoscut pentru asta şi, întâmplător sau nu, ajungi şi foarte bogat în cele mai multe cazuri. Chiar dacă persoanele care-şi şterg mai întâi zona abdominală când ies din duş sunt printre cele mai cinice din câte poţi cunoaşte, ai fi surprins să afli cât de des plâng la melodii sensibile.
Oamenii care se şterg mai întâi pe braţe nu reuşesc nicicum să găsească vreun motiv de optimism, chiar şi dacă totul e roz în viaţa lor. Se pricep de minune la a întuneca totul. Iubesc pisicile, de obicei, şi probabil au calităţi interesante, însă nu le-a găsit nimeni deocamdată.
Persoanele care se usucă mai întâi pe mâini sunt obsedate de deţinerea controlului. Destul de înspăimântătoare. Spre exemplu, dacă scapi vreo firimitură pe preţiosul lor covor, te vor ucide cu privire şi te vei ruga pe bune să nu aibă un cuţit prin preajmă. Se îmbracă senzaţional, cu un bun gust rar, fac curăţenie totală ori de câte ori au ocazia însă tot ele sunt predispuse la fanatism religios şi idolatrizarea unor lideri controversaţi.
Cine se şterge mai întâi pe spate dă dovadă de o creativitate peste medie. Nu suportă sistemele, şabloanele şi orice tentativă de îngrădire a spiritului. Cu toate astea, nu poţi avea niciodată încredere în acest tip de oameni. Au o predispoziţie bizară către infracţiuni şi orice e în afara unui regulament, astfel că e destul de periculos să fii în preajma lor. Au talent artistic, dar pot fi nişte revoluţionari feroce.
Oamenii care se şterg mai întâi pe fund sunt nişte…leneşi. Atât de leneşi încât după ce se şterg pe fund, probabil renunţă să se mai şteargă pe restul corpului. Ce rost mai are?
Ei, şi am ajuns la persoanele care îşi usucă mai întâi zona genitală. Oare ce să le placă? Le place sexul, fac mult sex şi sunt cele mai uşuratice persoane pe care le poţi întâlni.
Cei mai buni oameni sunt cei care se şterg mai întâi pe picioare. Sunt cei mai deştepţi, atrăgători şi amuzanţi. Mai mult, sunt nişte competitori renumiţi, aşa că au şanse să fie nişte sportivi performanţi. Sunt, desigur, cei mai invidiaţi, dar cui îi pasă?
Şi, în fine, persoanele care se şterg mai întâi pe labele picioarelor, după duş, sunt cele trase în jos pentru toată viaţa de o anumită vinovăţie enormă pe care o resimt. Cu toate astea, nu se opresc niciodată din a face aceleaşi şi aceleaşi prostii pentru care se simţeau deja vinovaţi. Au multe fetişuri, sunt implicate deseori în lucruri dubioase. Mai ales în viaţa sexuală.

Mitică Dragomir a dat lovitura în plină pandemie COVID-19! Afacerea de lux pentru care a muncit neplătit
PARTENERI - GSP.RO
Mitică Dragomir a dat lovitura în plină pandemie COVID-19! Afacerea de lux pentru care a muncit neplătit
Decizie ȘOCANTĂ luată de Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, în pușcărie. Ce se va întâmpla cu tatăl...
PARTENERI - PLAYTECH
Decizie ȘOCANTĂ luată de Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, în pușcărie. Ce se va întâmpla cu tatăl...
Horoscop 24 noiembrie 2020. Săgetătorii au încredere că vor reuși să construiască ceva frumos cu cei dragi
HOROSCOP
Horoscop 24 noiembrie 2020. Săgetătorii au încredere că vor reuși să construiască ceva frumos cu cei dragi
Familiile morților de Covid-19, obligate de angajații spitalului să cumpere sicrie de peste 1.000 de lei
Știrileprotv.ro
Familiile morților de Covid-19, obligate de angajații spitalului să cumpere sicrie de peste 1.000 de lei
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Telekomsport
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse