Mergi direct la conținut »
Ce i s-a întâmplat lui Ion Cassian, patronul azilului unde a murit Zina Dumitrescu, la crematoriul unde este incinerată creatoarea. "Nu ne-a mai lăsat"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce i s-a întâmplat lui Ion Cassian, patronul azilului unde a murit Zina Dumitrescu, la crematoriul unde este incinerată creatoarea. "Nu ne-a mai lăsat"

Ce i s-a întâmplat lui Ion Cassian, patronul azilului unde a murit Zina Dumitrescu, la crematoriul unde este incinerată creatoarea. „Nu ne-a mai lăsat”

Ion Cassian, proprietarul azilului unde Zina Dumitrescu și-a petrecut ultimii ani din viață, a mers la crematoriul unde creatoarea de modă a fost incinerată.

De Dana Aramă,

 

„Nu ne-a mai lăsat să intrăm. Fetele au apucat, eu nu. Au închis la ora 9 fix şi eu am ajuns la ora 9 şi 2 minute”, a spus Ion Cassian la ieşirea de la crematoriu, potrivit spynews.ro.

Valentina Pelinela fost și ea prezentă la crematoriu, alături de Dana Săvuică. cele două au plecat după jumătate de oră.

Zina Dumitrescu a fost considerată ca fiind cea care a pus bazele modei în România. Zina Dumitrescu a încetat din viață în data de 29 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Aceasta s-a stins din viață la azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață. Despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, s-a aflat că vrea să își incinereze mama. Potrivit informațiilor apărute în presă, Zina Dumitrescu a vrut să fie înmormântată alături de mama ei, Natalia Bogoş, care a murit în urmă cu 35 de ani. Zina Dumitrescu îşi dorea să fie înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde avea şi un loc de veci alături de cel în care este înmormântată mama sa.

Citește și: PSEUDOMEDICINĂ! Clinica lui Becali face terapie cu vâsc pentru bolnavii de cancer. Febră indusă în tot corpul, ca să ”fiarbă” cancerul!

 

Close
Închide
  Close