Mergi direct la conținut »
FOTO | Ce le făcea o controloare din Germania pasagerilor pe care îi prindea fără bilet. A fost dată afară pentru gestul ei 
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Ce le făcea o controloare din Germania pasagerilor pe care îi prindea fără bilet. A fost dată afară pentru gestul ei 

FOTO | Ce le făcea o controloare din Germania pasagerilor pe care îi prindea fără bilet. A fost dată afară pentru gestul ei 

Femeia de 33 de ani lucra la compania germană de căi ferate Deutsche Bahn din Germania. Ea a fost concediată după ce s-a aflat că îi obliga pe pasagerii tineri, găsiți în tren fără bilet, să filmeze scene erotice alături de ea. 

De Andreea Radu,

Teresa W., așa cum a fost numită femeia de presa germană, nu renunța la uniforma ei de controlor și adopta un rol de dominatoare atunci când îi obliga pe pasagerii tineri prinși fără bilet să filmeze alături de ea scene erotice în vagoane, după ce trenul în care se aflau se retrăgea la depou, potrivit Daily Mail.

Totul a ieșit la iveală după ce femeia a postat filmulețele indecente pe un site pentru adulți. Se pare că scenele indecente au fost filmate în trenurile regionale din  Saxonia-Anhalt, din estul Germaniei.

Teresa W. a fost concendiată

Deși Theresa a insistat că videoclipurile sunt „o afacere privată” și că nu avea nevoie de permisiunea angajatorilor ei pentru a le face, compania Deutsche Bahn a concediat-o pe femeie.

„Angajatul în cauză nu mai lucrează la noi de la începutul acestui an. Nu tolerăm un astfel de comportament. Angajaților DB nu le este permis să utilizeze uniforma de lucru, instrumentele sau spațiul în scopuri private sau comerciale. Analizăm faptele acestui caz și vom lua măsuri”, au declarat reprezentanții companiei de transport feroviar.

Foto: Daily Mail.


Cinci probleme din ultimul sezon „Game of Thrones” care strică tot serialul


 

Close
Închide
  Close