MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 17:11

GALERIE FOTO/ Cele mai emoționante imagini de la nunta Andrei și a lui Cătălin Măruță. Cei doi sărbătoresc 10 ani de căsnicie

Distribuie

Cele mai emoționante imagini de la nunta Andrei și a lui Cătălin Măruță. Fotografiile realizate în cea mai importantă zi din viața lor au fost făcute publice pe andraonline.ro.

La zece ani de la fericitul eveniment, artista a postat și un mesaj pe contul de socializare, în care îi mulțumește soțului ei pentru iubirea necondiționată.

„Ce repede a trecut timpul, imi amintesc totul de parca a fost ieri. Iti multumesc, Catalin, pentru 10 ani de iubire neconditionata si ma bucura nespus toate mesajele primite azi de la voi! Va multumesc! „,  a scris Andra pe Facebook.

Au trecut 10 ani de la nunta Andrei și a lui Cătălin, eveniment pe care multi l-au asteptat cu sufletul la gura, iar acum au apărut imaginile cu cele mai emotionante momente. Traditia cu furatul miresei nu a lipsit de la nunta celor doi. Andra a fost furata de un grup de prieteni, iar Catalin a trebuit sa plateasca un pret mare: sa cante si sa danseze breakdance pentru a-si putea revedea aleasa inimii. Recent, Andra a dezvăluit cum a fost prima oară când s-a sărutat cu cel care avea să-i devină soț, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

Citește și

Uzinele „23 August” – drumul de la „orașul industrial” cu 20.000 de angajați, la halele fantomă cu 400 de salariați

Citește mai multe despre imagini și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii