MENIU CAUTĂ
22 Iun. 2018 07:41 , de Valentina Postelnicu

Cele mai tari glume cu Liviu Dragnea, după condamnarea la 3 ani și jumătate de închisoare în primă instanță

Distribuie

Cele mai tari glume cu Liviu Dragnea, după condamnarea la închisoare. După anunțul instanței, care nu este definitiv, pe Internet au apărut zeci de meme-uri și bancuri în care protagonist este președintele PSD, aflat la a doua condamnare, după cea din dosarul Referendumului. 

În imaginile de pe rețelele de socializare se face referire la Jilava, dar și la relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase. Liderul PSD este ironizat, spunându-se că pleacă într-o țară exotică, pe modelul Elena Udrea și Radu Mazăre.

Pe lângă imagini, au apărut și bancuri cu Liviu Dragnea. 'Ce au în comun Messi și Dragnea? Amandoi au luat 3, astăzi…', sau 'Livache – in a detentionship with Irina Tanase'. Internauții s-au întrecut în glume: 'Cum îl necăjești pe Liviu Dragnea, în viitorul apropiat? Îi zici ,,vezi că ai un apel pierdut!”.

Cei de la Kamikaze nu au pierdut nici ei ocazia de a glumi pe tema condamnării lui Liviu Dragnea.

Sursa foto: Facebook, Kmkz.ro

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă.

Mai multe filiale PSD din țară au transmis mesaje de susținere pentru Liviu Dragnea, după condamanrea în primă instanță. Principalul mesaj este că președintele partidului beneficiază de prezumția de nevinovăție și, ca atare, ar trebui să rămână președinte al Camerei Deputaților și al partidului. Statul Paralel este din nou invocat de liderii PSD.

Social-democrații se reunesc mâine, în Comitetul Executiv Național, să discute condamnarea primită de Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive. Surse din PSD au precizat pentru Libertatea că liderii partidului urmează să adopte o rezoluție de susținere a președintelui PSD.

Citește și: Dan Șova a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Fostul senator a ajuns la IPJ Ilfov

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii