Mergi direct la conținut »
Cristi Borcea a ajuns azi din nou în fața instanței! A fost chemat să dea explicații într-un dosar mai vechi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cristi Borcea a ajuns azi din nou în fața instanței! A fost chemat să dea explicații într-un dosar mai vechi

Cristi Borcea a ajuns azi din nou în fața instanței! A fost chemat să dea explicații într-un dosar mai vechi

Cristi Borcea a ajuns din nou în sala de tribunal. Omul de afaceri a fost chemat pentru a da explicații într-un dosar mai vechi.

Cristi Borcea a fost chemat în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul retrocedurilor, deschis în urmă cu 10 ani, a anunțat replicaonline.ro.

În această speță, Radu Mazăre a fost condamnat la 3 ani, iar fostul șef al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare.

A vândut terenul de zece ori mai scump

Aceștia sunt acuzați de procurori că ar fi vândut ilegal mai multe terenuri din Constanța și Mamaia. Terenurile ar fi fost vândute la prețuri modice unor afaceriști, printre care și Cristi Borcea.

Borcea, achitat în primă instanță, ar fi primit 900 mp de teren, plătind 54 de euro pe metru pătrat. Ulterior, afaceristul l-ar fi vândut cu suma de zece ori mai mare.

DNA a contestat decizia în dosar, cauza ajungând la Înalta Curte de Casație și Justiție. În fața judecătorilor, Cristian Borcea a spus că nu-și schimbă declarația dată în prima instanță.


VIDEO/ Pe urmele unui caz care, acum 13 ani, a zguduit România. Andreea Simon, fetița de 9 ani care a dispărut „ca o pasăre”

Close
Închide
  Close