Mergi direct la conținut »
Cui găsit într-o conservă cu pește, în județul Galați / FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cui găsit într-o conservă cu pește, în județul Galați / FOTO

Cui găsit într-o conservă cu pește, în județul Galați / FOTO

Un bărbat a găsit un cui într-o conservă cu pește pe care a cumpărat-o de la un magazin din localitatea Liești, județul Galați. El a spus că va depune o plângere la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului.

Bărbatul din localitatea Hanu Conachi a desfăcut, luni, conserva cu pește și a găsit în interior un cui metalic. Gălățeanul spune că a cumpărat produsul de la un magazin din localitatea Liești.

Revoltat, clientul a precizat că va face o reclamație la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului, relatează Mediafax.

„Am sunat de nenumărate ori la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului să fac o reclamaţie, dar nu răspunde nimeni. Voi mai încerca”, a declarat bărbatul care a cumpărat conserva de peşte, conform sursei citate.

Așa cum prevede procedura, inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Galaţi se vor deplasa la fața locului și vor verifica produsul reclamat, precum și alte conserve din lotul din care face parte. De asemenea, aceștia vor înștiința distribuitorul conservei cu peşte despre incident.

+

Află povestea britanicului care a găsit o perlă în scoica pe care o mânca.


Citește și:

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului


 

Close
Închide
  Close