De Daria Maria Diaconu,

În urmă cu trei ani, Erika Hurt s-a oprit în parcarea unui magazin din Indiana pentru a-și injecta heroină. A fost filmată de poliție așa cum arăta după supradoza respectivă. În mașină cu ea se afla și băiețelul său, Parker, pe atunci un bebeluș de numai 10 luni. A stat două luni la închisoare și șase luni la un centru de reabilitare, iar acum viața sa s-a schimbat radical.

Despre transformarea prin care a trecut a comentat Erika într-o postare făcută pe pagina de Facebook The Addict’s Diary.

Erika nu mai este dependentă de droguri.

„Milioane de persoane au văzut cum eram în urma supradozei, după ce fotografia pe care mi-a făcut-o un polițist a devenit virală. însă niciuna dintre aceste persoane se pare că nu a avut timp să ia legătura cu mine pentru a vedea cum sunt, așa că vă țin eu la curebt”, a scris Erika, în vârstă de 28 de ani, în mediul online.

„Sunt trei ani fără droguri și fiul meu și-a recuperat mama. facem și imaginea aceasta virală?”, a adăugat Erika, potrivit sinembargo.mx.

Foto: The Addict’s Diary/ Facebook

Citeşte şi:

Vedetele s-au întrecut în ținute sexy la MTV Europe Music Awards 2019. Dua Lipa a încins spiritele

Un Lamborghini abandonat într-un hambar a fost vândut cu 1,6 milioane de dolari

În drum spre votul Guvernului Orban, senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a aflat că s-a accelerat dosarul DNA unde e acuzat că a dat un Audi A7 unui primar PSD din Teleorman!

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur