Mergi direct la conținut »
VIDEO | Cum arată cel mai mare bebeluș născut în Texas în ultimii 7 ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

VIDEO | Cum arată cel mai mare bebeluș născut în Texas în ultimii 7 ani

O mamă din SUA a dat naștere, pe 12 decembrie, unui băiețel care a fost desemnat cel mai mare copil adus pe lume în Spitalul Texas Health Arlington Memorial. 

Părinții micuțului, Jennifer și Eric Medlock, au fost uimiți când au aflat că fiul lor abia născut, Ali James, cântărește aproape 7 kilograme, potrivit eu.usatoday.com.

Micuțul a fost născut prin cezariană, iar doctorul care l-a adus pe lume spune că este cel mai mare copil pe care l-a văzut în cariera sa de peste 30 de ani.

După naștere, medicii l-au dus pe Ali la unitatea de terapie intensivă a spitalului după ce au constatat că nivelul de zahăr din sânge este scăzut. Din fericire, problema a fost rezolvată și micuțul a ajuns acasă, alături de părinții lui, pe 19 decembrie.

Anul trecut, un cuplu din Carolina de Sud a avut surpriza să constate că au adus pe lume un bebeluș gigant. Băiețelul a avut 6,5 kilograme la naștere, adică greutatea pe care o are un copil obișnuit la vârsta de 4-5 luni.


IMAGINEA ZILEI | O șoferiță băută din Dolj a mers cu mașina, la propriu, „pe lângă drum, pe lângă gard”. A intrat în poarta unei case!


Close
Închide
  Close