MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 10:10

FOTO | Cum se menține Oana Zăvoranu în formă. Vedeta și-a dezvăluit secretele

Distribuie

Oana Zăvoranu arată mereu impecabil și nu se confruntă cu problemele obișnuite, precum celulită, și nici cu kilogramele în plus, iar acum s-a decis să dezvăluie cum reușește să se mențină astfel.

Oana Zăvoranu a publicat pe rețelele sociale o imagine cu un tratament pe care și-l aplică. Astfel, ea își permite să mănânce absolut orice, cu condiția să meargă la salon pentru a se întreține.

„Ţin mult la corpul meu, şi implicit la cum arăt, pentru că nu ţin regimuri şi mănânc numai nenorociri și atunci, din când în când, sunt fidelă unui aparat care îmi tonifiază musculatura într-o oră (de minim trei ori pe săptămână), îmi arde grăsimile și, după, am o febră musculară… dar merită tot. Ador jucăria asta și cred că merită să mi-o achiziționez și eu, decât să merg la un centru spa de trei ori pe săptămână pentru ea! Voi vedea… Rezultate chiar se văd: mușchii sunt ridicați, tari și tonifiați, chiar dacă printr-o metodă departe de cea clasică… Pentru mine, e tot ce îmi trebuie, plus alte masaje.

Nu am să spun cum se cheamă și unde o fac, că n-am de ce. (…) Doar că aparatul chiar e eficient și vi-l recomand. După o oră de asta, urmează o oră de masaj zdravăn (…)”, a spus Oana Zăvoranu.

Unghiile de la picioare ale vedetei au atras atenția:

 

View this post on Instagram

 

Tin mult la corpul meu, si implicit la cum arat, pentru ca nu tin regimuri si mananc numai ‘nenorociri, si atunci, din cand in cand sunt fidela unui aparat care imi tonifiaza musculatura intr-o ora, ( de minim trei ori pe saptamana), imi arde grasimile, si dupa, am o febra musculara ….dar merita tot ? Ador jucaria asta, si cred ca merita sa mi-o achizitionez si eu decat sa merg la un centru Spa de trei ori pe saptamana pentru ea!…voi vedea…? Rezultatele chiar se vad, muschii sunt ridicati, tari si se vede ca sunt tonifiati, chiar daca doar printr-o metoda departe de cea clasica…pentru mine, e tot ce imi trebuie, plus alte masaje Nu am sa spun cum se cheama si unde o fac ca n-am de ce! Nu am vreun contract de barter cu nimeni ,platesc tot ce fac aici si nu am de ce sa le fac reclama Doar ca aparatul chiar e eficient si vi-l recomand Dupa o ora de asta, urmeaza o ora de masaj zdravan, care face pielea picioarelor,a abdomenului si a feselor, superbe…si pentru mine picioarele,fesele, gleznele si pielea genunchilor este extrem de importanta Asa ar trebui sa fie si pt voi, bloghistelor fashion icon-urile MY ASS..ati auzit? ? Say with me, cuz i m only saying intelligent and real stuff Love, Oana ? #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanathequeen #fitness #lookgood #beauty #glam #takecare#healthy #body #face #legsmassage #spa #rich #richness

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Carmen Brumă a fost un Moș Nicolae generos. „A trebuit să umplu nouă perechi de ghete”


 

Citește mai multe despre salon pe Libertatea.

Comentarii