De Valentina Postelnicu, Ștefan Pană,

„E sistemul pe care l-am folosit și când am ales președintele, și a zis că așa ar fi normal. Dar nu e de acord toată conducerea, sunt suficienți care îl contestă acum cu totul și vor să plece sau măcar să fie organizate alegeri și să candideze dacă vrea. Doar că nimeni nu își asumă nimic acum”, au declarat sursele citate.

USR are miercuri o ședință la care va discuta subiectul.

Dan Barna a recunoscut, marţi, la Parlament, că le-a transmis colegilor dorinţa de a cere un vot de încredere, din partea tuturor membrilor partidului, care l-au şi ales.

„E foarte normal să mă întorc la membri, aşa funcţionează democraţia în USR”, a mai spus el.

Liderul USR a mai spus că nu îşi dă demisia în acest moment. „Colegii mei vor decide, aşa am făcut de fiecare dată când a fost un moment mai delicat în partid”, a explicat el.

Barna a mai spus că i s-a reproşat, în partid, rezultatul de la primul tur al algerilor prezidenţiale. „Dacă rezultatul ar fi fost bun, nu au fi fost nicio problemă, dar a fost un rezultat prost, mi l-am asumat, şi asumarea înseamnă pentru mine să solicit din nou încrederea partidului”, a mai spus preşedintele USR.

Dan Barna a mai afirmat că îşi asumă rezultatul de la acest tur de scrutin. „Ne doream mai mult, fără îndoială, se putea mai mult, e greu de crezut, în contextul politic şi al acţiunilor şi poziţiei preşedintelui Iohannis, care a dat jos un Guvern, şi avea o percepţie foarte bună, în opinia publică. Dincolo de asta, da, este un rezultat sub obiectiv, o să cer un vot de încredere, dacă îl voi obţine, mergem mai departe la locale, este primul eşec şi mi s-ar părea o laşitate să îmi dau demisia”, a mai spus el.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase